Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Нови познанства и романтика носи февруари на Телеца

Скъпи Телци, през февруари всички пътища ще бъдат отворени за вас.

Началото на месеца е идеално за разширяване на обичайния кръг от познанства и завършване на големи работни проекти. Ще влезете в новия месец със силна и бодра крачка и със сигурност няма да скучаете. Ако нямате навик да си поставяте цели, сега трябва да промените това и да си поставите някои нови цели, които ще бъдат от полза за вас и вашите близки. Придържайте се към тях и няма да съжалявате.



Слънцето до 18 февруари е в квадратура към знака ви и това означава, че през това време трябва да се успокоите и да си правите повече почивки. Не можете винаги да сте 100% активни, което също може да бъде вредно за вашето здраве. Поемете дълбоко въздух, направете добър план, разделете задачите на етапи и действайте стъпка по стъпка. Не се колебайте да поискате помощ, въпреки че по принцип имате най-голямо доверие в себе си.

Необходимо е да се стабилизирате психологически, защото сте склонни да предизвиквате лоши вибрации в самото тяло, което води до дисбаланс на хормоните. След като Слънцето премине в Риби, ще заеме благоприятна позиция към знака ви, поради което жизненте сили ще започнат да нарастват.

Февруари ще извади на преден план въпроси, свързани с пътуване, транспорт, пазаруване, но и хора от близкото и по-широко обкръжение. Трябва да обърнете внимание на тези, които се въртят около вас, тъй като сред тях може да има ласкатели без искрени намерения. Този месец повече от всякога трябва да преоценявате внимателно поведението на хората.

Изглежда, че през този месец няма да има особени проблеми и трудности в личния живот. Ако сте във връзка, ще имате много възможности да прекарате страхотно време с партньора си, стига да му/ѝ обърнете повече внимание. От средата на месеца нататък, може да се появят някои смущения в комуникацията, които могат да създадат леки търкания между вас.

Четете още: Овни, февруари ви носи положителни изненади в личен план