Автор
Десислава Недева

От утре Венера и Юпитер се съюзяват: щастието чука на вратата ни

На 23-и януари любимата на всички ни планета на любовта Венера сключва хармоничен аспект с повелителя на разширението и изобилието – Юпитер. Това прави периодът от четвъртък до събота вечерта идеален за среднощни забавления и отдаване на любовни страсти. Тази небесна композиция засилва нуждата ни от социализация, придава ни харизма и очарование, което неминуемо създава предпоставка за увеличаване на приятелския ни кръг и успешни романтични вечери с тайни обожатели.



Слънцето, което тъкмо е преминало в свободолюбивия и ексцентричен знак на Водолея, сключва напрегнат аспект с планетата на промяната Уран. Тази мощна космическа енергия ще ни направи непоколебими в следването на личния път, за което се изисква голяма доза дързост, смелост и нетрадиционни методи. Ако сте свободни в момента, това няма да продължи дълго. Вътрешната трансформация вече е настъпила и сте повече от готови да промените статуса си в обществото. А Венера и Юпитер са се съюзили, за да ви предоставят най-подходящия за вас партньор. Не се страхувайте да се гмурнете в дълбоките води на любовта, защото звездите са благосклонни към вас и няма да ви залъгват с посредствени връзки. Принцът на мечтите ви най-после ще се появи при вас, само не му отнемайте титлата, както направи Меган.



В следващите няколко дни ще се чувствате на седмото небе и ще искате да споделите своето щастие и вътрешна хармония и топлина с останалите. Освен това периодът предразполага към получаване на изобилие от подаръци, пари и комплименти. Късметът е на ваша страна, а алтруизмът ви е зареждащ и вдъхновяващ. Чувствате се наистина комфортно в собствената си кожа и това няма да остане незабелязано от противоположния пол. Сексът е може би най-добрият начин да споделите и отдадете цялата любов, която извира от дълбините на вашата душа.



Ако имате финансовата възможност и достатъчно свободно време, ви съветваме да направите едно спонтанно пътуване извън страната. Преживяването наистина ще бъде приятно и обогатяващо, ще разшири хоризонтите ви, а може да срещнете и някой интригуващ чужденец, с когото да споделите запомнящи се моменти. Всякакви финансови инвестиции, които направите в момента, ще бъдат печеливши, затова действайте в тази посока. Периодът е подходящ и за стартиране на нов образователен курс, а също така работата по различни правни въпроси ще се окаже успешна. Единственият червен флаг, който поставяме, е в зоната на излишествата. Внимавайте с количеството храна, алкохол и други упойващи вещества, които консумирате тези дни.

Четете още: Седмичен любовен хороскоп за всички зодии