Автор
Теодор Муховски

Палав ли е мъжът Водолей в леглото

Мъжът Водолей е добър към хората, толерантен до крайност, непоправим идеалист. Той е общителен, контактен, би искал да оправи света, но невинаги се справя със собствения си живот. А какъв е във връзките си? Твърди се, че човек от този зодиакален знак е най-трудно да се получи.

Водолеят е роден между 20 януари и 18 февруари. За него е характерно, че се нуждае от свобода и въздух, за да живее пълноценно. Това не е изненадващо, тъй като този зодиакален знак се управлява от елемента въздух. Хората от носещи тази зодия се характеризират с желание за действие, енергия, гъвкавост, жизненост и променливост. Те са любопитни към света и непредсказуеми като вятъра. Притежават изключителна способност за абстрактно мислене, лекота на създаване и творчество. Не е изненадващо, че мъжът Водолей е идеалист и новатор. Обича да пътува по света, да трупа различни впечатления и да се обогатява духовно. Той цени интересни, оригинални личности, които не поставят под въпрос правото на всеки да бъде различен.



Мъжът Водолей не обича да е зависим от някого, иска да бъде свободен като птица, не му харесва да се обвързва с нищо. За приятелите си той е готов да пожертва всичко. Вътрешните противоречия могат да превърнат мъжа Водолей както в социална личност, така и в самотник.

Мъжете, родени под знака на Водолея, са истински гении, изобретатели, конструктори. Те имат свеж поглед към света и никакви ограничения не могат да ги спрат.

Предимствата на мъжа Водолей:

- Алтруист, който поставя доброто на другите на първо място.
- Идеалист.
- Отличава се с усърдие и смелост.
- Честен, понякога прекалено много.
- Изпитва постоянна нужда да търси.
- Верен на възгледите си.
- Има отворено съзнание и способност да мисли логично.
- Смелост.
- С технически умения и ръчни умения.

Недостатъци на Водолея:

- Той има склонност да бъде странен.
- Не се интересува от мнението на другите.
- Липсва толерантност към другите.
- Винаги знае по-добре и обича да се изтъква.
- Мърморене, което е досадно в ежедневието.
- Той е пакостлив и извратен.
- Има нужда да бъде оригинален със сила.
- Прекалено ексцентричен.

Как да съблазните мъж Водолей?

Макар че е лесно да съблазните мъж Водолей, спечелването на неговата лоялност и преданост може да се окаже много по-трудно. Водолеят не обича да се обвързва с никого и да прави обвързващи декларации. Вместо това предпочита да води вдъхновяващи разговори (особено на теми, свързани с необичайните му интереси), да води словесни спорове с нотка кокетство.



Мъжът Водолей оценява жените, които не се страхуват да изразяват мнението си. Той ще обърне внимание на човек, който се стреми да се изказва в компания и се обезсърчава от разгорещени дискусии. Точно към такива жени ще насочи вниманието си. Нещо повече, той цени самоувереността и същевременно спокойствието у жените.

Водолеят не обича да бъде принуждаван да прави каквото и да било, така че ако искате да спечелите сърцето му, опитайте се да го вдъхновите да направи нещо, вместо да го потискате.

Обръща ли мъжът Водолей внимание на външния вид? Разбира се, че го прави, но не очаквайте да оцени начина, по който се обличате в съответствие с тенденциите. Модата не го интересува, така че с Водолей можете да изглеждате и да се чувствате небрежно.

Не забравяйте, че към Водолея трябва да се подхожда с повишено внимание. Не го притискайте в ъгъла, защото той бързо ще направи обратен завой. Дайте му време да започне да си фантазира за вас сам.

С коя зодия е подходящо да има връзка мъжът Водолей?

- Близнаци
- Везни
- Стрелец
- Овен
- Лъв - но това ще бъде бурна връзка

С кого не бива да се обвързва мъжът Водолей?

- Телец
- Дева
- Рак

Как изглежда една среща с мъж Водолей?

Можете да очаквате изненади от мъжа Водолей, когато става въпрос за идеи за среща. Но тук изобщо не става дума за романтични беседи. Мъжът Водолей е по-вероятно да ви изненада с идея за място за първа среща. Може би това ще бъде място, което ще се появи на неговата карта на местата, които трябва да се видят или посетят. Въпреки външния вид, той има артистична душа.

Мъжът Водолей в леглото

Мъжът Водолей обича да експериментира, включително в спалнята. Самият той има голямо въображение (може би повече, отколкото страст) и очаква същото от партньора си. Той мрази рутината. Ако сте жена, за да му помогнете да я избегне, е необходима промяна на декорацията, малък трик, който да направи секса забавен за него. Не се страхувайте да покажете предпочитанията си в леглото. Когато Водолеят види, че сте креативни и изобретателни, определено ще спечелите.

Мъжът Водолей в семейството

Мъжът Водолей като съпруг или постоянен партньор ще бъде преди всичко толерантен. С него можете да си позволите да не носите грим (той дори няма да забележи) и да ядете пица вместо вечеря. Той ще ви бъде верен, ако се уверите, че във връзката ви няма да има скука.

Статистически погледнато, сред мъжете Водолей има много разводи. Това е така, защото те постоянно търсят духовно и емоционално съвършенство и не приемат никакви компромиси. Те са крайни идеалисти, които не могат да гледат как се образуват пукнатини по обекта на тяхната любов.

Струва си да знаете, че за мъжа Водолей приятелството е по-важно от любовта. Чувства се по-добре в отворени връзки, отколкото в официални бракове. Както вече писахме, мъжът Водолей не обича ограниченията и цени свободата и партньорството. Ако се ожени, партньорът му трябва да споделя идеалите му и да е отворен за всякакви изненади и промени. Мъжът Водолей мрази ревността и мелодраматичните сцени.



Мъжът Водолей: кариера

За мъжа Водолей изграждането на кариера не е приоритет в живота. Не е необходимо да се изкачва по корпоративната пирамида, за да се докаже.

Нуждае се само от пари, за да осъществи плановете и мечтите си. Той не мисли за бъдещето, а живее тук и сега. Планира за настоящето и не мисли твърде далеч в бъдещето. Това е загуба на ентусиазъм и време.

За него успехът означава това, което е успял да направи за себе си, а не да доказва на шефа си колко струва.

Професии за мъжа Водолей:

В идеалния случай мъжът Водолей ще се реализира в следните професии:

- инженер,
- оператор,
- фотограф,
- компютърен графичен дизайнер,
- изобретател,
- компютърен специалист,
- програмист,
- лингвист,
- физик,
- математик,
- пилот,
- философ,
- дизайнер,
. архитект.

Щастлив камък за Водолея:

- гранат,
- циркон,
- опал,
- аметист

Известни мъже от знака Водолей

- Боб Марли,
- Аштън Кътчър,
- Роби Уилямс,
- Джон Траволта,
- Джъстин Тимбърлейк,
- Майкъл Джордан.

Четете още: Кой зодиакален знак е най-добрият ви приятел?