Прочутият астролог Павел Глоба с мрачна прогноза за 2022 г. за тези 4 зодии

Известният руски астролог Павел Глоба прави кошмарна прогноза за предстоящата 2022 г., касаеща четири от знаците на зодиака. Според изчисленията му звездите вещаят на тези зодии много трудности, изпитания и неприятности през идните 12 месеца. С достатъчно вяра, сила на духа и решителност те ще успеят да се преборят с бурята от предизвикателства и да излязат от нея по-силни, по-добри и човечни, категоричен е експертът.

По думите му важно е представителите на тези знаци да не се поддават на негативни мисли и емоции, да не губят надежда и кураж и във всеки един момент да са готови да се изправят срещу атаките на съдбата.

Рак

Много е важно още в началото на годината да укротите темпото и да не се впускате със скоростта на стрели да гоните амбициозните си планове. Бързайте бавно и вземайте поука от всяка ситуация край себе си. Не правете прибързани решение. Обмисляйте добре, преди да предприемете каквото и да е действие, било то в личен, или професионален план. Има вероятност за раздор в семейството заради ангажиментите ви на работното място, с които сами се затрупвате. Бъдете по-разумни и разпределяйте ангажиментите си така, че винаги да имате време за любимите си хора. Не допускайте конфликтите и безпокойството да обсебят ежедневието ви.



Лъв

За Лъвовете е нужна добра организация и план, който да следват, ако искат да се справят с лекота с всяко предизвикателство през новата година. Тези от Лъвовете, които не могат да се справят с буйните си изблици на гняв в дадени ситуации, могат да си навлекат редица проблеми както в семейните отношения, така и в професионалните дела. Добре е в края на лятото да отделят повече внимание на финансите си – изплатете дълговете си и планирайте бюджета си внимателно. Според Глоба въпреки трудностите ви предстои благоприятна година за създаване на потомство.

Стрелец

Разковничето за щастие през новата година за Стрелците се крие в умението им да се вглеждат в малките неща. Не пренебрегвайте онези мънички и красиви мигове около вас, които изпълват живота ви със смисъл и радост. През лятото е добре да се откажете от екстремните преживявания, за да не си навлечете проблеми със здравето или да се нараните. Очакват ви големи разходи през втората половина на лятото, а това ще предизвика скандали в семейството.



Козирози

През новата година ще ви се наложи да бъдете постоянно на нокти. Има вероятност да загубите работата си или известна част от приходите си. На помощ ще ви дойдат предварително направени от вас спестявания. Бъдете наблюдателни - още в началото на пролетта упоритите Козирози ще имат шанс да отворят собствен печеливш бизнес. Основното нещо е да не пропуснете тази възможност.

Четете още: Ето ги зодиите, които ще бъдат най-успешни и щастливи през 2022-ра