Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, пазете се от врагове и измамници през септември

Риби, септември ще бъде изпълнен с много промени и предизвикателства за вас. Време е да се съсредоточите върху кариерата и задачите от външния свят. Способността ви да общувате ще ви помага да постигате успех на много места.

Периодът е подходящ за реализиране на креативни идеи и бизнес проекти, за които си заслужава да благодарите на Меркурий, който ще ви помага. Ще получите подкрепата на важен човек. Внимавайте да не губите концентрация и не оставяйте нещата наполовина. От финансова гледна точка ще трябва да проявите креативност и да намерите допълнителни източници на доходи.



Бъдете внимателни на работното място с документи, имейли и др. Пазете се от злонамерените действия на някой, който е враждебен към вас. Факт е, че партньорите може да не са напълно честни с вас, но вие ще го почувствате, дори когато нямате факти. Хороскопът препоръчва да се доверите на интуицията и да обърнете внимание на малките неща.

През месеца ще се сблъскате със сложни чувства и желание да се разбунтувате срещу нечия същност. Настъпило е време да преформулирате старите си вярвания и ценностите, тъй като те вече не съответстват на истинската ви същност.

При много двойки ще има голям риск от раздяла. Бъдете внимателни, ако имате трудни отношения с вашия партньор или родители. Не допускайте външна намеса в личните ви отношения.

Четете още: Водолеи, през септември парите могат да ви скарат с близки хора