Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, през септември парите могат да ви скарат с близки хора

Септември се очертава напрегнат и предизвикателен месец за Водолеите. Представителите на този въздушен знак няма да имат достатъчно време за почивка. Хората около вас жадуват за вниманието ви, така че трябва да сте търпеливи. Сега е подходящият момент да продължите да дерзаете и да следвате своите цели.

Семейството и близките хора ще ви подкрепят в начинанията. Самоувереността е ключът към вашия успех през септември. С хитрост и бързина ще можете да преодолеете всеки капан или опасна ситуация, дебнеща ви на работното място. Влиянието на Юпитер ще ви позволи да бъдете по-оптимистични.



Финансите могат да представляват известен проблем за вас. Възможни са търкания с партньора или членовете на семейството поради паричен проблем. Важно е да планирате разходите си, има вероятност от забавяне на изплащането на заплатите.

Любовният живот през септември е някак проблематичен, предимно първите две седмици. Може да ви се струва, че вие и партньорът ви (или близките) сте от различни полюси на планетата. Това чувство става особено силно след 22-ри. Вашата задача е да преодолеете различията или поне да се опитате да разберете противоположната гледна точка. Очевидно трябва да спрете ексцесиите и да се опитате да намерите някакъв компромис, за да се помирите.



През първата половина на месеца с Венера в Дева вие започвате да контролирате повече емоциите си и ставате по-малко чувствителни. Обърнете внимание на детайлите в личните отношения. Стремете се към умереност във всичко.

Ако сте необвързани, последната десетдневка на месеца е най-доброто време да срещнете привлекателни и интригуващи хора, които ще могат да ви спечелят сърцето.

Като цяло физическото ви състояние ще остане стабилно през месеца, но трябва да внимавате с приема на храна в моментите на най-голяма емоционална уязвимост. Благоприятното положение на планетите ще ви даде сила и енергия.

Четете още: Козирози, през септември ви очаква шестица от тотото