Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Вижте какви изненади ви очакват в любовта през новата седмица.

Овен

Тази седмица ще бъдете още по-решителни, отколкото сте по принцип. Ще вземете нещата в свои ръце и ще говорите със своя партньор за перспективите, които стоят пред вас като двойка. Имате усещането, че прекалено дълго време отношенията ви буксуват на едно място и е време да направите следващата крачка или да се разделите. Звездите са на ваша страна, затова викайте семейния съвет и отстоявайте позициите си докрай.



Телец

Време е да се научите да харесвате тялото си такова, каквото е, и да се отърсите от комплексите си. Знаем, че това не е нещо, което се случва за един ден или една седмица, но все някога трябва да се постави началото и сега е идеалният момент. Научете се да се глезите и да се наслаждавате на радостите на живота, без да чувствате никаква нива.

Близнаци

Усещате пробив в интимните ви отношения. Сексът определено не е както преди и този факт ви тревожи. Ще се чувствате изолирани и самотни, дори да сте във връзка. Не потъвайте в черни мисли и не се самосъжалявайте. Стегнете се и вземете нужните мерки, общувайте помежду си, излезте на романтична вечеря, забавлявайте се и нещата ще се наредят от самосебе си.

Рак

Тази седмица ще се чувствате уязвими и като защитна реакция ще издигнете непробиваеми стени около себе си. Няма да показвате или споделяте емоциите си, но този имидж в един момент ще започне доста да ви тежи. Освен това човек от обкръжението ви ще се опитва да ви вмени чувство на ревност към вашия партньор, което допълнително ще утежни ситуацията. Отстранете подобни „приятели“, които си пъхат носовете в чуждите работи, от живота си.

Лъв

Тази седмица май ще бъде седмицата на Лъвовете. Чувствате се на седмото небе от щастие и то не защото нещо грандиозно се е случило в любовния ви живот, а просто защото оценявате всеки миг на блаженство, хармония и отдаденост, който споделяте със своята половинка. Обвързаните представители на зодия Лъв вероятно ще предприемат следваща важна стъпка в отношенията си, докато свободните ще срещнат интересна и завладяваща личност, с която звездите им предричат светло бъдеще.



Дева

Тази седмица, като по чудо, не сте яхнали метлата и ще покажете на половинките си своята добра и мека страна от характера. Готови сте дори и на компромиси в името на добрите взаимоотношения. Интересното е, че този нов образ все повече ще започне да ви харесва и ще оцените свободата на това да не се опитвате да контролирате всичко и всички, а просто да оставите Вселената да се погрижи за всичко.

Везни

Седмицата ще бъде ползотворна и удовлетворяваща както за обвързаните, така и за свободните представители на зодия Везни. Срещите с любимите ви ще ви отвеждат в нови светове и ще ви зареждат с космическа енергия, която ще ви дава вдъхновение и ентусиазъм да блестите във всички сфери на живота. Прегърнете ги и им благодарете, защото всеки споделен миг е миг на щастие.

Скорпион

Тази седмица страстните Скорпиони ще демонстрират цялата нежност, на която са способни. Те преливат от обич и положителни емоции, които ще искат да предадат и на хората около себе си. За необвързаните това ще бъде една наистина съдбоносна седмица, защото ще ги срещне с някой специален мъж, който ще остане в живота им за доста дълго време.

Стрелец

Това е седмицата на промените за представителите на зодия Стрелец. Ще срещате нови и интересни личности, които или ще подобрят, или ще влошат любовния ви живот. Бъдете наистина внимателни, защото не всеки човек е толкова добронамерен, колкото на нас ни изглежда. Знаем, че сте авантюристи и самото движение около вас ще ви зарежда с нови сили и енергия, но проявете щипка здрав разум и не се доверявайте прекалено лесно.



Козирог

Звездите ще бъдат щедри към вас и ще ви дарят с красиви подаръци и приятни изненади в следващите седем дни. Тъй като съвсем скоро ще има лунно затъмнение, което ще засегне личните ви взаимоотношения, бъдете готови да научите много уроци точно по тази тема. Козирог е знак, който се свързва с кармата, така че каквото сте си посели през изминалите шест месеца, това ще пожънете. Надяваме се, че сте били добри и конструктивни и няма да има разочаровани.

Водолей

Седмицата ще бъде доста объркваща и турбулентна за представителите на зодия Водолей. Едно чувство на неудовлетвореност ще се прокрадва в мислите и чувствата ви, което няма да дава покой. Ще водите битка със самия себе си и ще се наложи да преосмислите ценностната си система, за да откриете бързо проблема и да го отстраните. Вие сте изобретателни и креативни, така че звездите са спокойни, че ще излезете бързо от заплетената ситуация.

Риби

Тази седмица ще се наложи да поемете още един удар с нож в гърба, но любовта е вашият начин на живот и вие винаги намирате сила и обич, с която да простите и да продължите напред. Освен това, въпреки неприятностите, звездите ще ви дарят с такъв чар и магнетизъм, че няма да останете дълго време самотни, нито пък ще страдате кой знае колко. Животът продължава и е прекрасен, така че не ви остава нищо друго, освен да му се насладите максимално.

Четете още: Вие сте зодия Козирог? Ето защо сте толкова успешни