Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Овен

Не очаквайте да мислите и действате рационално по любовните въпроси през следващите няколко дни. Не само Венера, но и Меркурий се намират в квадрат с Нептун и замъгляват правилната ви преценка. Вместо това си позволете да не бъдете винаги така силни, а омекотете малко подхода. Ще видите колко е хубаво понякога просто да се пуснеш по течението.



Телец

Ако сте свободни, не ви съветваме точно през тази седмица да ходите по срещи или да стартирате нова връзка. Ще имате тенденцията да не оценявате напълно качествата, които притежавате, но вътрешно знаете, че заслужавате нищо друго, освен най-доброто. Разочарованията също не са изключени за Телците, затова по-добре изчакайте по-благоприятен период. Любовта няма да избяга.

Близнаци

Ще имате усещането, че където и да отидете, каквото и да направите, нещо или някой ви пречи да бъдете щастливи. Това, което не знаете обаче е, че този някой сте самите вие. Няма друг отговорен за вашето щастие, а спирачките, които си слагате постоянно през тази седмица, допълнително утежняват положението. Спрете за момент и се опитайте да осъзнаете, че вие сте завършена личност, индивидуална, автентична и съвършена – точно такава, каквато сте в момента. Нито повече, нито по-малко.



Рак

През следващите няколко дни ще получите просветление, че това, което ви е било вменявано с години, че е перфектната връзка, всъщност не отговаря на търсенето на вашата душа. Не е нужно да следваме модела на поведение на нашите родители. Всеки човек е уникален, както и неговите потребности и представи за света и отношенията между хората. Не се опитвайте да следвате очакванията на обществото на цената на личното си щастие.

Лъв

Каквото и да ви се случи през тази седмица, помнете – не приемайте съвет от приятел по любовни въпроси. Има голяма вероятност той да ви завижда за възможностите, които се разкриват пред вас от романтичен характер и несъзнателно да се опитва да ги саботира. И сами може да вземете решение за живота си, така че не споделяйте и не се доверявайте на никого.



Дева

Пригответе се за малки сцени на ревност от половинките си. Работите много напоследък и това не се нрави на вашите възлюбени. Те се чувстват пренебрегнати, а вие не откривате подкрепата, която сте очаквали. Не си правете прибързани изводи, всички скандали са породени от любов. Ако поговорите спокойно и като зрели хора споделите болките си, всичко ще си дойде на мястото.

Везни

Тази седмица ще искате да се откажете от любовта. Да, точно вие, най-големите ѝ защитници. Изморени сте от безкрайните срещи и накрая отново никой не отговаря на всичките ви изисквания. Нашият съвет е да смените подхода. Не може всеки път да правите едно и също, а да очаквате различни резултати. Колкото по-малко обмисляте стратегиите си, толкова по-успешни ще бъдат бъдещите ви запознанства.



Скорпион

Не се ли чувствате изморени от целия този стремеж да изглеждате перфектни в очите на своите партньори? Постоянно се опитвате да оправдаете нечии очаквания и живеете в непрекъснат стрес, че не сте най-добрата версия на себе си. Научете се да се приемате както с предимствата, така и с недостатъците си и ще видите колко по-спокойни и уверени ще се почувствате.

Стрелец

Вашата половинка ще се държи дистанцирано тази седмица, но причината не е във вашите отношения. Негов близък или роднина е в затруднено положение или е болен и това го тревожи. На вас ще ви изглежда сякаш изведнъж се е променил, но истината е, че това поведение продължава от доста време, просто вие не сте го забелязали досега.



Козирог

Ще имате известни неразбирателства с любимия и то на злободневни теми. Сякаш той е неглижирал домашните задължения и всичко е стоварено върху вашите крехки плещи. Вие сте инициатвини и работата не ви плаши, но сякаш това положение започва да ви идва малко в повече. И двамата имате запълнен график и е редно домакинството да бъде поделяно по равно. Отстоявайте позициите си докрай.

Водолей

През тази седмица ще осъзнаете, че това, което сте смятали за истинска любов, вероятно е било просто плод на вашето въображение и силно желание. За щастие звездите ви се усмихват и точно сега имате реалния шанс да срещнете нов човек, който да оправдае всичките ви очаквания в любовта.



Риби

Всичко, което може да се обърка в любовта, тази седмица ще се случи. Бъдете подготвени психически и не се самообвинявайте за грешките на другите. И все пак, не взимайте прибързани решения, защото сте по-емоционални от всякога. Най-грешното нещо, което можете да направите в този момент е да поискате помощ от приятел. Неговата намеса само ще налее още масло в огъня. Изчакайте страстите да се охладят и сами ще откриете пътя към разбирателството.

Четете още: Как ще се отрази ретроградният Юпитер на обществото и на всяка една зодия