Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Овен

Въпреки че имате намерение да обърнете специално внимание на партньорските взаимоотношения, няма да ви бъде особено лесно в общуването с вашата половинка тази седмица. За да запазите добрия тон, ще трябва да направите компромис със себе си, което не ви е по вкуса. Изборът как да реагирате е изцяло ваш.



Телец

Тази седмица ще се стремите към баланс в личните си отношения, защото ако единият винаги дава повече, отколкото получава, в даден момент се стига до усещане за безсилие и гняв. Щом нещо ви притеснява в поведението на вашия любим, винаги е по-добре да говорите директно с него, отколкото да го наказвате по един или друг начин.

Близнаци

Единственото нещо, което осмисля дните ви тези дни, това е любовта и вие ще използвате цялото си време и енергия, за да демонстрирате своите чувства пред човека, с когото споделяте живота си. Към края на седмицата ще се изправите пред взимането на важно решение за бъдещето на вашата връзка. Мислете със сърцето си, защото само то знае кое е най-добро за вас в този момент.



Рак

Ако сте сред необвързаните представители на зодия Рак, очаквайте този статус рязко да се промени в края на седмицата. Ще усетите не само физическо, но и ментално привличане един към друг. Сякаш цял живот сте чакали, за да срещнете точно този човек. Срещата ви ще бъде истинска магия, а добрата новина е, че тя няма да се развали, когато часовникът удари полунощ.

Лъв

Разговорите, които ще проведете, и решенията, които трябва да вземете в любовта тази седмица, няма да бъдат никак лесни, но ще са наложителни. Ще трябва да се изправите лице в лице с истината и да прецените дали ще се борите да запазите отношенията си или по-разумният вариант е всеки да поеме по своя път.



Дева

Тази седмица трябва да бъдете много внимателни с изказванията си относно това колко много правите за вашата връзка. Единственото, което искате да постигнете с това, е да докажете пред себе си и пред своя партньор, че заслужавате да бъдете ценени и уважавани, но той може да го приеме по друг начин.

Везни

През тази седмица Слънцето ще навлезе във вашия зодиакален знак и ще ви дари с енергия да преследвате мечтите си. Вие сте партньорски ориентирана зодия и любовните ви взаимоотношения ще бъдат в центъра на вашата малка вселена. Всичко, което правите и за което мислите, ще бъде в името на любовта.



Скорпион

Има разговори, които от известно време избягвате да проведете със своя любим. Тази седмица обаче моментът на истината ще настане. Ще осъзнаете, че колкото повече го таите в себе си, толкова по-зле се чувствате с всеки изминал ден. Когато един проблем не бъде изговорен, той не просто ви прави нещастни, а и няма никаква перспектива да се реши от самосебе си.

Стрелец

Ако искате да чуете безпристрастно мнение за отношенията ви с любимия, по-добре попитайте за съвет своя близка приятелка. Вие винаги ще бъдете емоционално обвързани със ситуацията и няма как да направите достатъчно трезва преценка. Но ако не искате да се срещнете очи в очи с грозната истина, по-добре оставете нещата такива, каквито са, и продължавайте да си завирате главата в земята.



Козирог

Тази седмица ще избягвате семейните проблеми като дявол от тамян. За жалост няма да можете дълго време да се криете, защото някой ваш приятел ще издъни работата. Вероятно е подшушнал нещо на половинката ви и сега той стои с широко отворени очи и скръстени ръце пред вас. Не можем да ви помогнем тук с астрологичен съвет, да сте били мислили преди да вършите глупости.

Водолей

Тази седмица ще осъзнаете неоспорим факт за вашата връзка, за който досега дори не сте подозирали, че съществува. Въпреки физическото привличане помежду ви и химията, която разбърква мозъка ви, вие нямате абсолютно никаква емоционална или духова връзка. Дори интелектуално сте две различни вселени.



Риби

Ако се намирате в сериозна връзка, разговор, който касае общите ви финанси, ще ви накара да избухнете в жестока ярост. Ако наистина имате такива непреодолими различия помежду си относно управлението на семейния бюджет, трябва да се замислите доколко съжителството ви заедно ще ви носи щастие в бъдеще.

Четете още: Слънцето е в тригон с Юпитер: Благословията на звездите променя живота ни