Автор
Десислава Недева

Слънцето е в тригон с Юпитер: Благословията на звездите променя живота ни

Тригонът между Слънцето и Юпитер е най-добрият възможен астрологичен аспект, който може да се формира на звездното небе. Той ще се случи в знаците Дева (Слънце) и Козирог (Юпитер) на 9-ти септември. Всички ще бъдем оптимистично настроени и ще се радваме на топли и приятни взаимоотношения с останалите. Чувстваме се енергични, ентусиазирани и самоуверени, затова ще е груба грешка да изпуснем това положително влияние, което може да ни отвори безброй врати. Не е добра идея да стоите със скръстени ръце и да се наслаждавате на това, което имате прекалено дълго време. Гребете с пълни шепи от живота и помнете мъдростта на народа, че Бог дава, но в кошара не вкарва.



Възможностите за израстване, които ще се разкрият пред вас, могат да бъдат както от личен, така и от материален или духовен характер. При всички случаи ще се увеличат вашите приходи, което ще повиши нивото на личното ви удовлетворение. Вие сте работили здраво, за да заслужите този късмет, който никак не е случаен. Насладете му се, но не забравяйте да развивате и останалите аспекти от вашия живот. Пътуванията и новите занимания, с които сте се захванали, ще разширят мирогледа ви и ще ви помогнат да еволюирате като личности чрез опита и знанията, които натрупвате с годините.



По-интересното, което ще почувствате като промяна, е усещането, че сте защитени и водени от висша сила, щастлива звезда или която и да е друга божествена енергия. Тя ви носи онези щастливи случайности, от които всеки човек има нужда, за да демонстрира по най-добрия начин своите таланти, качества и природни даденост.

От вас завиди обаче до колко ще използвате тази изключително благоприятна астрологична обстановка. Пред вас стои предизвикателството съзнателно да търсите и да се борите за стимулирането на този процес. Няма да ви бъде особено трудно, тъй като подредбата на звездите в този период ни подкрепя като ни прави самоуверени и инициативни, а отношенията ни с околните се градят на взаимна щедрост и подкрепа, която се базира на споделянето на общи ценности и цели в живота. Ако в момента сте необвързани и търсите партньор, с който да останете до края на дните си, сега е идеалното време, в което той може да се появи в целия си блясък.



Тъй като два дни след като Слънцето сключва тригон с Юпитер, то ще застане и в точна опозиция на Нептун на 11-ти септември, трябва много да внимаваме оптимизмът ни да не придобие колосални размери и да замъгли усещането ни за реалност. Освен това е твърде вероятно точно сега да бъдете измамени от злонамерени хора, а вашата щедрост и фина настройка да бъде взета за слабохарактерност. Не забравяйте в какъв свят живеете и дори да минавате за черногледи сред приятелите си, по-добре бъдете реалисти, отколкото идеалисти.

За да се съхраните като личности и да отстоявате себе си адекватно и категорично, трябва да се научите да казвате „не“ и да продължите по пътя, който сърцето ви посочва да следвате. Само той ще ви отведе в правилната посока, а всичко останало са изкушения, които дебнат зад всеки ъгъл и примамливо ви подканват да се отклоните от него. Но астрологията и аз сме тук, за да ви покажем правилната посока. Само трябва да ни послушате. Не с ушите, а с душата си.

Четете още: Жените с най-проклет характер са от тези 3 зодии