Автор
Теодор Муховски

Септември ще бъде съдбоносен за тези 5 зодии

Астрологът и таролог Юлия Лифанова съветва през септември да бъдете по-внимателни към кариерата си.

Това е месецът на подготовка за октомврийския коридор на затъмненията, което означава, че можем да усетим вятъра на промяната в живота си. Тъй като Новолунието в Дева на 15 септември е свързано с темата за работата, много хора може да преживеят глобални размествания в кариерата и дори в професията си.

Новолунието на 15 септември в Дева ще бъде свързано с вашия работен екип, шеф и изобщо с колектива, защото астрологично това съзвездие отговаря за работата. Така че всичко, което ще се случи през септември в кариерата ви, ще доведе до мощни събития през октомври и ноември. Има 5 зодиакални знака, за които септември ще бъде съдбоносен - вижте списъка.



Дева

От август Девите ще се превърнат в главни действащи лица в екипа - всички погледи и очаквания ще са насочени към тях. Деви, през септември може да ви предложат нова титла - Новолунието настъпва във вашия знак, така че може да получите ново назначение или статут в компанията. Може също така да решите да смените работата си, тъй като Пълнолунието в Овен на 29 септември настъпва във вашия сектор на кризата и трансформацията - може да отидете в нова фирма, защото ще ви предложат по-голяма заплата.

Също така ще решите да промените имиджа си, да си купите по-делови и качествени вещи. Меркурий през август може да ви помогне да отслабнете и да се върнете към някакъв стил, който е бил актуален за вас преди години. След като вероятно сте подмладили лицето си, ще осъзнаете, че е време да освежите и кариерата си.



Стрелец

Новолунието на 15 септември е във вашия сектор на кариерата и статута - може да имате нов шеф или вие самите да станете шеф и да получите нова длъжност. Ако дълго време сте седели без работа, именно през септември интервютата ви ще започнат да дават плодове - ще ви предложат качествена работа с добър офис и приятен график.

Също така през септември ще решавате отношенията си с началниците. Вероятно сега имате двама ръководители и може би сте уморени да се приспособявате към всеки от тях. Най-вероятно този въпрос ще бъде разрешен в средата на септември. А до 29 септември бихте могли да направите първата крачка към започването на собствен бизнес.

Овен

Целият месец обещава да бъде възможно най-важен по отношение на работата - Новолунието на 15 септември ще ви донесе нов офис, екип или добър служител. Като цяло можете да усетите нарастващото търсене на вашата работа от страна на ръководството - смело поискайте повишение!

Още на 29 септември ще настъпи Пълнолуние в Овен и ще получите титла, статут, ще спечелите популярност в екипа си. Като цяло Вселената благоприятства нарастването на авторитета и доходите ви - не се колебайте да поискате нова заплата, офис и хора, които да са ви подчинени.



Рак

Благодарение на успешни преговори, през септември може да получите добро обучение и да израснете много в някое умение. Новолунието на 15 септември в Дева може да ви донесе ново образование, майсторски клас, повишаване на квалификацията - всичко това не е случайно и ви придвижва към огромен напредък. Между другото, през септември може да си купите някаква техника за работа, което в крайна сметка ще ви донесе увеличение на доходите.

Пълнолунието в Овен на 29 септември ще ви даде възможност да заемете определена позиция - събитието ще се случи в сектора на кариерата ви, определено няма как да избягате от него. Ще ви направят шеф, ще ви дадат статут - това ще бъде голям успех! Също така вие самите може да промените вектора на посоката и да се откажете, но не се притеснявайте - Вселената е на ваша страна и в близко бъдеще ви очаква грандиозна победа.

Лъв

Силните промени в кариерата за вашия знак са свързани преди всичко с новата ситуация със заплатата. Вероятно е тя да се увеличи още на 15 септември поради разрастването на дейността ви - може да започнете да обучавате други хора или благодарение на ново обучение успешно да повишите цената на услугите си. Вероятно е също така да се сдобиете с ръководител в работата, който да ви "дръпне" нагоре. Защитата ще ви помогне да постигнете по-големи висоти и финансов растеж.

Пълнолунието в Овен на 29 септември настъпва във вашия сектор на образованието - може да получите сертификат, диплома или да имате учител, който ще повлияе на професионалното ви израстване до 2025 г. Общуването с този човек (или чрез преподаване) ще разшири кариерата ви, както и ще промени възгледите ви за живота в по-просперираща и финансово успешна посока.

Четете още: Да, възможно е: Ето как да развиете ясновидски способности и да станете екстрасенс