Автор
Десислава Недева

Силата на Новолунието сбъдва най-съкровените ни желания

Днес, 24.03, точно в 11:29 часа, започва едно от най-мощните Новолуния за тази година. Както знаем енергията на Новолунието се свързва с новото начало, а знакът Овен е истински доайен в стартирането на нови проекти. Ето защо проявлението на нашите намерения е гарантирано.



Имаме 8 часа след 11:29 на обяд, в които можем да седнем, да медитираме, да се свържем с вътрешния си „Аз“, за да бъдат желанията ни възможно най-тясно свързани с копнежа на душите ни. Нека намеренията ни бъдат чисти и искрени, извиращи от дълбините на нашата автентичност. Представете си как мечтите ви се манифестират пред вас и им позволете да се случат първо в ума ви, а след това и в реалността. Само вие и вашата воля имате власт над живота си. Погрижете се той да бъде най-добият вариант, който можете да сътворите в мислите си.



Когато новата Луна се намира в знака Овен, темите над които трябва да се съсредоточим са:

1. Всичко, свързано с извоюването и поддържането на нашата независимост
2. Проява на смелост и кураж
3. Поемане на инициатива
4. Ново начало във всяко едно направление
5. Радикален подход на действие
6. Лидерство
7. Физическо здраве (най-вече проблеми, свързани с лицето, очите, главата, скалпа, мозъка)
8. Увереност
10. Нетърпение и импулсивност
11. Състезателен дух
12. Гняв



Намерете тихо и удобно място в своя дом, на което можете да останете сами с вашите мисли. Вземете лист хартия и любимия си химикал и с вяра и любов в сърцето си напишете своите желания. Нека всяко едно от тях да започва с думата „Искам“ (например: Искам да проявявам повече търпение и да сдържам гнева си ефективно). Представете си как ще се чувствате, когато сте търпеливи и спокойни, запомнете това усещане и го пуснете към Вселената. Тя ще го види и ще си свърши работата. Бъдете сигурни в това.

Четете още: Идва Новолуние в Овен: Всеки от нас поема по нов път в живота си