Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телецът сбъдва любовна мечта през април

Скъпи Телци, с малко предпазливост, април може да се окаже един от най-успешните месеци в последно време. Ще трябва да се съсредоточите върху професионалния сектор. Най-вероятно ще трябва да направите сериозно изследване на бъдеща инвестиция. Парите не са обектът, който най-много привлича вниманието ви, но Юпитер укрепва вашите проекти и генерира ситуации, които ви помагат морално и материално.
Страхотно време за сеене, култивиране на мечти и планове. Това изисква ангажираност, решителност и отговорност от ваша страна, така че мислете мащабно, търсете ясни и дефинирани цели. Решени да постигнете това, което желаете и да осъществите плановете си, този месец имате увереността и съблазънта да впечатлите света около вас. Звездите са готови да подкрепят вашите инициативи, да защитават вашата кауза във висините и да утвърждават вашите амбиции. В края на месеца направете крачка назад, за да си починете и да мислите, вместо да действате.


Новолунието на 1 април ще засили интуицията ви, както и потенциално ще ви даде някакъв вид духовна защита или божествено напътствие, за което може да сте изключително благодарни. Чувството на състрадание и съпричастност в сърцето ви ще повлияе на вашите щедри и алтруистични нагласи, това ще ви накара да се почувствате по-пълноценни и убедени, че правенето на добро е прост източник на радост.


Имате безспорен чар и признат авторитет. Използвайте ги, за да предадете своите послания и да насърчите хората около вас да ви обичат и следват. Внимание: не прекалявайте, чарът ви ще работи само ако го използвате пестеливо.
Когато Венера (след 5-ти) и Марс (след 15-ти) влязат във вашия сектор на приятелството, може да възприемете различен подход към любовта и отношенията. Една голяма мечта, която имате, може да се превърне в реалност или споделен стремеж. Имате шанса да срещнете повече нови и много интересни хора! Свободните представители на знака следват интуицията си, което може да ги отведе до точният човек. Предстоят ви нови предизвикателства, отворете сърцето си за любовта.


Четете още:

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всички зодии