Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, октомври ви носи нова любов!

Скъпи Телци, ще прекарате по-голямата част от октомври, занимавайки се с професионални въпроси. Вашият знак знае как да балансира личния и професионалния си живот. Вашата независимост ще бъде вашата силна страна, заедно с инициативите, които ще предприемете. Около края на месеца ще успеете да забавите ритъма и да се отпуснете.

През първата половина на октомври много от вас ще почувстват, че сякаш Вселената се съпротивлява на техните действия. Това се дължи на факта, че планетите Плутон, Сатурн, Юпитер и след това Меркурий (в този ред) се подготвят да променят посоката на своето движение. Ситуацията ще се промени след 18 октомври. Така че стартирането на нови проекти е добре да бъде отложено до този период.

В началото на октомври ще имате трудни отношения с колеги и шефове. Това напрежение може да бъде усетено особено силно от тези от вас, които са родени в периода от 13 до 15 май.

Благосъстоянието и здравето през октомври до голяма степен зависят от психологическата атмосфера, в която се намирате, и от собственото ви състояние на духа. Няма смисъл да се опитвате да се приспособявате към ситуации, които не харесвате, или да се опитвате да спечелите всеобщо одобрение. Въздържайте се от повдигане на тежки предмети и избягвайте упражнения, които включват мускулите на гърба ви.

Този месец ще бъде динамичен и доста напрегнат, ако сте във връзка или женени. Ще трябва да се справите с проблеми, които са скрити дълбоко в отношенията ви с партньора ви. Ако връзката ви е силна и дълбока, нищо и никой няма да може да я провали. В края на месеца ще се възстанови мира сред вас. Ако връзката ви отдавна куца и вече знаете, че нещо не е наред между вас, може би е дошъл моментът да тръгнете по своя път. Понякога да живееш сам е по-добре, отколкото да се опитваш да поддържаш дисфункционална връзка. Пред необвързаните представители на знака, предстоят приятни изненади.

Четете още: Овенът през октомври - динамика, вълнение и нова любов