Автор
Десислава Недева

Тези 3 зодии ще имат повече от един брак

Когато започваме нова връзка, често търсим съветите на астролози, за да разберем доколко си подхождаме с нашия партньор. Много по-важно от хороскопа за съвместимост обаче, се оказва заложеното в нашата рождена карта. Дали сме създадени да се отдадем на един човек до края на живота си или сме склонни да напуснем съпруга си, за да търсим щастието при друг мъж?

Всяка зодия съдържа в себе си специфични характеристики, които подсказват за поведението на човек в рамките на личните взаимоотношения. Вижте дали сте една от тези три зодии, които не се задоволяват с това, което може да им предложи един мъж, а търсят втори, трети, а защо не и четвърти.

Телец

Телецът обикновено обмисля нещата, преди да вземе важно решение в живота си. Но когато са намесени чувствата, той лесно се впуска в новото предизвикателство, без да прецени плюсовете и минусите на ситуацията. Телецът е от хората, които ще се омъжат за някого, с когото са се запознали от скоро и не познават достатъчно добре. Освен това поради склонността си да се грижи за своя партньор като за малко дете и да му дава все повече и повече от своята любов и енергия, той често започва да се задушава и да се чувства недооценен, тъй като другият го приема за даденост. Въпреки проблемите, Телецът отново ще направи всичко по силите си, за да спаси своя брак, но ако усети, че усилията му отиват на вятъра, ще взема категоричното решение за раздяла. Във втория си брак той ще влезе вече доста по-внимателно и звездите предсказват, че той ще бъде завинаги.



Дева

При Девите сякаш винаги има правила на влюбването. Те са мъдра зодия и знаят, че могат да превърнат всеки потенциален любовник в перфектния съпруг. Някои от тях наистина ще имат късмета да попаднат на партньори, които ще позволят да ги моделират. Но има и такива, които са изтеглили късата клечка. Стремежът на Девата за съвършенство ще им изиграе лоша шега. А ако съпругът им има неблагоразумието да започне да демонстрира вятърничево и непрактично поведение, Девата ще сложи край на този брак, без капчица съжаление или страдание. За щастие тя рано или късно ще срещне своя принц на бял кон, ако не във втория, то в третия брак, защото упоритият труд винаги бива възнаграден.



Везни

Най-големите съблазнители и чаровници в зодиака бързо и лесно водят любимите си пред олтара. Везните са мили и приятни хора, които нямат проблем да демонстрират своите чувства пред останалите. Те обожават да обсипват любимия си с грижа и внимание, но очакват същото отношение и от него. Истинският проблем в отношенията им назрява тогава, когато страстите охладнеят и те не получават вече нужната топлина и старание да се поддържа огъня на любовта. Заради своя колеблив характер, Везните трудно взимат решението да напуснат своя съпруг, но за сметка на това с охота намират друг източник на ласки и внимание в лицето на втори партньор, който при едно добро стечение на обстоятелствата, ще се превърне в човека, с когото ще остареят заедно.

Четете още: 10 неща, които не знаете за мъжете зодия Рак