Автор
Теодор Муховски

Тези 4 зодиакални знака ще намерят любовта през 2023-та

Мнозина от нас се надяват най-накрая да срещнат някого, който си заслужава. Това може да се случи за някои зодии през следващата 2023 г. Въпреки това тази година трябва да бъде посветена на духовността и личностното израстване, така че не всеки може да се наслади на страхотна романтика и изпепеляваща любов.

В момента звездите показват, че стрелата на Купидон най-вероятно ще прободе 4 зодиакални знака. Това са щастливците, които могат да разчитат, че ще срещнат любовта на живота си, ще се оженят или ще създадат семейство.

За танго са нужни двама души, както ще разберем през 2023 г. под влиянието на транзитите на Марс и Венера. През следващите месеци тези двете планети ще бъдат в своя пик. Древните астролози ги наричат "космически любовници". Няма съмнение, че влиянието им ще ни осигури много романтични обрати. Добре, но кой ще има най-голям късмет? Можете да се информирате за това в нашия списък по-долу.

Според астрологията 4-те зодиакални знака ще променят любовната си съдба през новата година.



Везни

За никого не е тайна, че през 2023 г. ежедневието ви ще се оживи значително. Транзитите в Космоса ще работят в полза на любовните ви дела. Щастливата планета Юпитер е в знака на Овена, което за вас означава начало на нова връзка. Не се страхувайте да вземате решения, които ще ви накарат да се почувствате отново привлекателни и млади. Поемете риск заради някого, с когото си представяте, че ще прекарате остатъка от живота си. През юли ще трябва да направите избор по отношение на партньорство. За тези, които вече са във връзка, астрологията за новата година предвещава брак или следващата важна стъпка към изграждането на съвместно бъдеще.



Скорпион

Все още ли търсите подходящия? Дори и да не се чувствате готови, през 2023 г. ви очаква изненада. Възможно е да промените мнението си относно партньора, с когото искате да преминете през живота. Очакванията ви се променят. Подсъзнателно искате някой, който може да се справи с вашето темпо. Юпитер ще премине през вашия седми дом на взаимоотношенията и ще ви насърчи да поемете инициативата. Очаквайте романтичен пробив през май. Нищо няма да се получи, ако се преструвате, че не сте на разположение. Този, за когото сте предназначени, ще намери начин да завладее сърцето ви.



Стрелец

През 2023 г. ще излъчвате вдъхновяваща енергия. Сърцето ви ще се отвори за безкрайните възможности на Вселената. Тъй като Юпитер, който ви управлява, ще пътува през огнения Овен, през следващите шест месеца ще се събуди похотта ви и желанието ви да изживеете любовта като на кино. Стрелата на Купидон ще ви удари като гръм от ясно небе. Бъдещият ви любовник може да окаже решаващо влияние върху живота ви. Бъдете внимателни, ако не планирате да забременеете. Звездите казват, че от март до юли плодовитостта ви ще се повиши. От друга страна, през лятото ще бъдете призовани да вземете решение, съобразено със сърцето ви. Изберете връзка, която най-добре подкрепя целите, които преследвате в бъдеще.

Козирог

Може и да не съвпада с целите ви, но 2023 г. за Козирога ще бъде година, изпълнена с любов, романтика и чувственост. Стрелата на Купидон обаче ще ви удари чак през пролетта, така че все още имате време да се съсредоточите върху кариерата си. Когато Юпитер, планетата на изобилието, навлезе в знака на Телеца на 16 май, отново ще почувствате пеперудите в стомаха си. Не се опитвайте да анализирате нищо. Този път оставете емоциите си да говорят. Телецът се управлява от Венера, а нейната енергия ще отвори сърдечната ви чакра. Вярвайте, че човекът, с когото се срещате, ще играе важна роля във вашето бъдеще.

Четете още: Месецът на раждане разкрива най-добрите и най-лошите ни черти