Автор
Десислава Недева

Тези 4 зодии биха си направили пластична операция, без да се замислят

Всеки човек има нещо, по което се вманиачава. За някои това е страстта да четат книги и да научават нови неща за света, за други е нуждата да изглеждат винаги в топ форма и да се смятат за най-красивите същества на планетата. Днес ще си поговорим за втората порода жени. Астрологията тук може да помогне изключително много и да разгадае доминиращия архетип от определена зодия, която е обсебена от външния си вид.

Има 4 зодии, които държат да изглеждат винаги зашеметяващо, да впечатляват още с първата им среща с вас и да мислите дълго, след като сте се разделили, за неземната им красота и изящество. Такива хора са готови на всичко, за да постигнат целта си, дори да се подложат на болезнени операции в името на съвършенството. Ето кои са те:

Телец

Телците обичат да изглеждат добре, защото това е единственият начин да се почувстват наистина щастливи. Дори всичко останало в живота им да отива с главата надолу, мисълта, че довечера ще си сложат червената рокля, която подчертава перфектните извивки на тялото им, ги кара да забравят за стреса и трудностите. Дори когато никой не ги гледа, рядко можете да ги видите неглиже и с пижама. Вкъщи се носят също толкова шик, колкото и навън. Те жадуват за чуждите погледи на възхищение и обожание, а ако искаш да те забелязват, трябва да се грижиш за своята атрактивност. От киснене по 5 часа във фитнеса, през нечовешки диети, та чак до липосукция и ринопластика – целта оправдава средствата за тази така упорита зодия.



Лъв

Лъвът е другата зодия, която си умира да бъде в центъра на внимание. Лъвиците жадуват да бъдат световни инфлуенсъри и всички да следват техния стил на обличане, на гримиране, на живот. Те са наясно с факта, че външният вид е първото нещо, което човек демонстрира пред света. Той е неговата визитна картичка и трябва да кореспондира с качествата, които жената носи в себе си като интелект, находчивост и професионализъм. Затова е готова да преглътне за момент егото си и да легне под ножа, само и само да изпълни концепцията за визията, с която иска да се представя навсякъде, където отиде.



Дева

Девите живеят, за да впечатляват хората. Но условието е впечатленията да не бъдат просто добри, а умопомпрачително добри. Те не се задоволяват с посредствения външен вид и с ясна мисъл и устрем биха променили носа, гърдите и дори задните си части, за да оставят отпечатък в съзнанието на простосмъртните. Девата изповядва максимата „По дрехите посрещат, а по ума изпращат“ и се цели винаги нависоко. За нея нито едно предизвикателство не е достатъчно голямо, за да ѝ попречи да бъде винаги една крачка напред пред останалите. Девата е изключително подредена и организирана и бъдете сигурни, че в графика ѝ за месеца има прилежно записани часове за фризьор, гримьор, козметик и прочие разкрасителни процедури.



Везни

Везните вероятно следват повече коафьори и модни гурута отколкото профили на свои приятели. Те са ценители на красотата в най-чистата ѝ форма. Дори когато отиват на небрежен неделен обяд с приятели, винаги ще се нагласят с най-новите си дрехи, ще отделят време да си направят прическа и да се гримират, че дори и да освежат лака си за нокти. Когато става дума за по-сериозно козметични процедури, които включват и пластични операции и други инванзивни интервенции, те са първи в списъка с чакащите при лекаря с най-добра репутация сред топ моделите в страната. Битката за титлата „Мис Неземна красота“ е безмилостно жестока, а Везните в сърцето и мислите си са вече победители. Никога няма да позволят някой да ги види във вид, различен от перфектния – счупен нокът, паднало копче на ризата или петно на блузата – това са недопустими неща за техния изискан вкус и висока класа.

Четете още: Тези 5 зодии са най-силните и независими жени