Вероятно сте чували, или пък самите вие сте се сблъсквали със ситуации, когато човекът е изправен пред опасност, в това число и смъртоносна, но по някакъв удивителен начин успява да я избегне. За такива хора казват: Късметлия!

Астролозите пък твърдят – на практика той си има силен ангел хранител. Според тях сред 12-те знака на Зодиака четири имат най-силните небесни закрилници. Те им помагат да преодоляват най-тежките трудности в живота, както и за изпълнение на най-смелите им мечти.

Не бива обаче да си мислите, че останалите зодии си нямат ангели пазители. Имат си, но не са толкова силни. И така, кои зодии се радват на най-мощна небесна закрила?

Стрелец
Представителите на знака Стрелец се намират под покровителството на ангела Адначила, който ги пази особено силно по време на пътуване, насочва ги по правилния житейски път и ги пази от разни опасности и несгоди. Именно той дава на Стрелците голямата увереност и смелост. Те много често се решават на рисковани постъпки.

Риби
Покровителят на родените под този знак е Егалмиил. Този ангел пазител повече от всичко пази от семейни проблеми и конфликти. Именно благодарение на този покровител Рибите имат щастлив семеен живот. Поради тази причина разочарованията в личния живот Рибите имат много рядко. Егалмиил покровителства и финансите.

Близнаци
От несгоди Близнаците ги пази Бахрам. Този ангел хранител носи късмет. Привличайки неговата закрила Близнаците винаги са на плюс, пълни са с идеи и енергия за реализацията им. Този ангел пазител дарява и с успех в любовта.

Дева
Девите също си имат силен ангел хранител, който се нарича Кадмиил. Той покровителства уверените и дружелюбните хора. Девите нямат проблем при общуването с други хора, нито пък с противоположния пол. Благодарение на него представителите на този знак от Зодиака са успешни и в любовта, и по отношение на парите.

Четете още: Ето представителите на кои зодиакални двойки ще страдат от разбито сърце тази година