Всички сме чували за стряскащо точните предсказания на Нострадамус. Но едва ли знаете, че той е предрекъл една страхотна 2021 г. за някои от зодиите. За съжаление, късметлиите на зодиака са само 3-ма от представителите му. Нека обаче да видим кои са те и какво ще им се случи до края на тази иначе доста объркана година:

Овен

Овните са борбени натури и обикновено не се нуждаят от много късмет, тъй като сами си проправят пътя към успеха. През 2021-ва обаче сякаш съдбата им поднася трамплин към върха! Щастието и плодовете на положения труд обаче ще започнат да пристигат при Овните в разгара на лятото, от началото на месец август. Успехът ще се измерва главно в пари, които сякаш ще преследват представителите на тази зодия. Ако сте Овен и започвате нов бизнес, лято 2021 е перфектният момент за това начинание!

Лъв

Предстои прекрасен период за Лъвовете, на който трябва да се насладят на сто процента. Усилената работа през последните години най-накрая ще даде видим резултат. В материално отношение тази зодия ще има повече спокойствие, а самочувствието ще се повиши осезаемо. Сега е моментът Лъвът да остави всякакви негативни емоции и съмнения в себе си в миналото.

Стрелец

Стрелците ще усетят силен период във втората половина на 2021-ва. Тогава се очаква обрат в живота им, който ще им позволи да се захванат с нещо, което ги прави щастливи. Представителите на най-приключенската зодия ще се радват на изненадващо развитие и усещането за интертност ще изчезне. Стрелците могат да очакват успехи във финансово отношение и значително покачване на самочувствието.

Четете още: Какво бивше гадже сте според зодията?