Автор
Десислава Недева

Тези три знака са сродните души на зодия Риби

Мечтателните Риби, които се управляват от планетата Нептун, обожават да се носят на вълните на любовта. Тези хора се влюбват бързо и от сърце, при това са верни партньори и са склонни да останат в рамките на една връзка, дълго след като тя вече се е изчерпила. Да откриеш сродната си душа се оказва една не лека задача, която има своите върхове и спадове. Астрологията обаче може да ни даде много отговори, що се касае до нашата втора половинка. Вижте сред кои три зодии Рибите могат да търсят своите избрани и специални хора на планетата.

Телец

На пръв поглед земният Телец и водната Риба имат изключително малко общи неща, но в любовта споделят едни и същи възгледи и идеали, към които се стремят при изграждането на една стабилна и дълготрайна връзка. Всъщност тези два знака могат отлично да се допълват един друг. Телецът носи стабилност във водния плаващ свят на Рибите, докато те им отвръщат с безусловна любов и безмерна грижа и подкрепа, от които всеки земен знак се нуждае. И двете зодии се носят плавно в живота, като обичат да се наслаждават на всички блага, до които могат да се докоснат. Те ценят хубавата храна, скъпото уиски и мръсния секс повече от всеки друг знак.



Рак

Още един воден знак, който със сигурност ще се провали в предоставянето на стабилност в отношенията, за разлика от Телеца, но пък връзката между Рак и Риби е почти телепатична и удовлетворява тяхната взаимна нужда от пълно доверие и сурова интимност. Въпреки своята близка водна природа, връзката между тези две зодии не винаги се усеща като да плуваш в спокойно море. Ракът има нуждата да налага своите възгледи с почти възпитателни и майчински маниери, което буквално влудява иначе непоклатимото спокойствие на Рибите. Това напрежение обаче действа като подвижен механизъм, който кара двамата индивида да израсна емоционално.



Дева

Отношенията между Дева и Риби са живото доказателство, че противоположностите се привличат. Девата е изключително организирана, ориентирана към детайлите и крайно практична, докато Рибите са прочути с желанието си винаги да се носят по течението. Въпреки, че на пръв поглед тези два типа характер са несъвместими, те успяват да се допълнят един друг изумително успешно. Земната Дева предоставя една добре изорана и наторена почва, в която Рибата да посее зрънцето на своите грандиозни намерения и добрите резултати идват почти мигновено. Тези две зодии представляват един за друг перфектното огледало, в което могат да се огледат и да коригират недостатъците си. Безспорни две половини от едно общо цяло в този свят на дуалностите.


Четете още: Вие сте Овен? Ето кои 3 зодии могат да се окажат сродната ви душа