Забелязали ли сте, че има хора в обкръжението ви, на които винаги им върви в любовта? Това са тези с дългите връзки, тези които създават уютен дом с любимия човек и отстрани всичко изглежда перфектно и всъщност, те се чувстват прекрасно, дори и да са сами, но не остават без партньор до себе си. Е, много е възможно да са представители на някоя от тези три зодии, защото са орисани с късмет в любовта. Нека видим кои са:



Близнаци
Макар и представителите на тази зодия да са, хм...малко вятърничави, те успяват да открият трайното щастие в любовта и да създадат здрав съюз. И често това им се случва още в ранните години от живота. Защото те просто имат късмет в личния живот. Обикновено са влюбчиви и някои колкото бързо залитват по някого, толкова бързо им и минава. Но истината е, че дори и в този случай са щастливи в любовта, защото около тях винаги е пълно с обожатели.

Лъв
Лъвовете не са царе само на зодиака, те са царе и в любовта. Представителите и от двата пола умеят да изграждат просто перфектни взаимоотношения с партньорите си. Обичат вниманието, обичат да бъдат боготворени, но когато са влюбени в някого, те се превръщат в идеалната половинка. Обожават уюта на романтиката и определено умеят да правят изненади на любимия си човек. На всичкото отгоре, винаги попадат на хора, които се влюбват шеметно в тях. Любовният живот на Лъвовете може да се опише с две думи „харизма“ и късмет“.



Риби
Да го кажем така – Рибите са много влюбчиви същества и дори когато са във връзка, за каквато са мечтали отдавна, те все намират за какво да се хванат и да бъдат недоволни. Но истината е, че са щастливи в любовта, защото благодарение на дълбоката си емоционалност и умение да влизат под кожата на обекта на желанията си, могат да спечелят всекиго.

Четете още: Слънцето се свързва с Черната Луна на 17-и: Виждаме светлина в края на тунела