Автор
Теодор Муховски

Това са зодиите с най-трудни характери - понякога не можем да се разберем с тях

Знаците на зодиака могат да повлияят на нашата личност и темперамент. Ето защо някои от тях се отличават с по-трудни характери от останалите. Проверете дали вие или някой ваш близък също принадлежите към тях.

Лъв

Лъвовете са хора, които обичат да бъдат център на вниманието и да чуват само добри думи за себе си. Те са убедени, че светът се върти само около тях, поради което повечето от тях се възприемат от хората като егоисти и арогантни. В същото време, когато са във връзка, те се характеризират с ревност и притежание. Лъвовете често първо говорят, после мислят и лесно могат да наранят другите. Хората от тази зодия са упорити и неспособни да правят отстъпки или компромиси. Те винаги искат да управляват.



Дева

Девата е земна зодия, която има тежък характер, което затруднява общуването с нея. Девите са склонни постоянно да критикуват всичко и всички. Освен това те могат да бъдат злонамерени и отмъстителни. Имат ниско самочувствие, затова приемат всеки коментар за себе си като критика – твърде лично и често пъти се обиждат. Хората под този знак не са много социални. Често се изолират. Обичат да са си сами вкъщи.

Козирог

Козирогът е другият земен знак от зодиака, който се характеризира с песимизъм. Постоянно се оплаква от нещо, изпада в паника, преувеличава и е склонен да пише черни сценарии. Около него има много негативна енергия и това кара хората да го избягват. От друга страна, трудно може да му се има доверие, въпреки че самият той се мисли за прекалено точен и прецизен. Но заради трудния си характер, за него е трудно да създава дългосрочни приятелства или успешни връзки.



Водолей

Водолеите имат много егоистичен подход към живота. Те могат да бъдат арогантни, безмилостни и пресметливи. Готови са на всичко, за да постигнат целите си, независимо че могат да наранят някого. Третират хората като инструменти за постигане на целите си. Освен това имат много рационален подход към живота, поради което много хора ги окачествяват като студени и неприятни.



Близнаци

При Близнаците труден характер е известен на всички. Много е сложно да се сприятелиш с тях, защото могат да бъдат двулични. Нравът им е твърде променлив, така че отношенията с тях често пъти приличат на истинско влакче в увеселителен парк. Те говорят преди да мислят, което лесно и бързо може да отчужди другите хора. Освен това са много злопаметни. Обобщено, хората родени под знака на Близнаците са егоисти и егоцентрици.



Четете още: Ето кои три зодии трябва да внимават до края на октомври