Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Венера във Везни: Време за флирт, любовни срещи и романтични преживявания

Планетата на привличането, комфорта, хармонията, парите и любовта Венера ще бъде в своя собствен знак Везни от 29 септември до 23 октомври и за мнозина това ще бъде най-подходящият период за любов, срещи, флиртове и романтика. С други думи, идва период за удоволствие.

Когато Венера преминава през Везни, любовта има тенденция да бъде очарователна, съблазнителна, интелигентна и примамлива към идеята да се влюбите!

Венера е управител на Везни, така че именно тук планетата може най-ефективно да прояви своите качества. Везните са знак, който фокусира по-голямата част от енергията си върху личните връзки, затова взаимоотношенията ще бъдат нашият фокус и този период е не само подходящ за нови любовни връзки, но може да бъде и идеалното време за подобряване на съществуващо партньорство. Венера във Везни наистина може да възстанови баланса.

Дори ако намирането на нов партньор в живота не е приоритет в момента, използването на енергията на Венера във Везни е във ваша полза за подобряване на отношенията с приятели, семейство и колеги, изпълвайки се с нови преживявания.

Това е едно от най-добрите времена в годината за флирт, когато ще почувствате, че вашият чар и привлекателност нарастват. Хубаво е да си купите нови дрехи и да инвестирате във външния вид, да промените или добавите нещо ново. Венера е планетата на чара и грацията, така че това е подходящо време за пазаруване на нови дрехи и стилни аксесоари.

Бъдете внимателни около 20 октомври, когато Венера е в квадрат с Плутон. Аспектите Венера-Плутон могат да доведат до ревност, манипулация и обсебване. Ако възникне проблем, по-добре е да възприемете логичен подход, отколкото да станете подозрителни. Като се има предвид, че Везните са знак на компромисите, не се задоволявайте с неща, които не харесвате, само за да запазите мира.

Запомнете златния съвет: за да накарате някого да се влюби във вас: нека се почувства ценен/а, нека види, че мислите, че е специален човек. Използвайте метода на съблазняване, комплименти и похвала, проявяване на интерес към другото лице и смесица от стратегическа близост и добре дозирана дистанция, вкарайте малко мистерия, за да оставите у човека възбуда и да събудите интерес. Упражнявайте чара си и дозирайте качествата и подхода си, приближавайте се и се отдалечавайте, бъдете достъпни и леко се отдръпвайте. Жените трябва да са по-женствени, докато мъжете трябва да са по-мъжествени, джентълмени и нежни.

Сцената е ваша, заповядайте!

Четете още: Най-забележителните жени са от тези 5 зодии