Автор
Десислава Недева

Вижте как ще се отрази на всяка една зодия Пълнолунието в Телец

На 31-ви октомври, точно в 17:50 часа, Луната ще застане в точна опозиция на Слънцето. Тъй като това ще бъде второто Пълнолуние в рамките на един месец, а това се случва изключително рядко, носи благозвучното наименование Синя Луна.

Както вече ви разказах в предишен материал, това Пълнолуние ще бъде нажежено с много концентрирана енергия, която трябва да се канализира по правилния начин, за да не предизвика негативни последици. Но ако успеем да проявим гъвкавост и адаптивност към промените, които неминуемо ще се случат в нашия живот, пред нас ще се разкрият много нови възможности за развитие и израстване. Но по какъв точно конкретен начин ще се манифестира в живота на отделните зодии, ще ви разкажа в следващите редове:

Овен

През следващите две седмици ще трябва да се сблъскате с реалността и да се изправите пред своите демони. Поемете си дълбоко въздух и се подгответе колкото време е необходимо, защото всичко, което до момента сте опитвали да избегнете, се стоварва върху главата ви. Вие често взимате спонтанни решение, които не винаги се оказват правилните, особено щом се касае до любовните въпроси, затова по-добре този път мислете, преди да действате. Проявете търпение и се опитайте този път да не изричате всичко, което се върти в главата ви.



Телец

Пълнолунието се случва във вашия знак, Телци, така че спокойно може да му се насладите. Време е да осъзнаете, че това, което си мислите, че искате, се променя право пропорционално с вас самите. Затова не е нужно да се обвинявате, че сте непостоянни в желанията си. Ако не се чувствате добре с вашите приятели, гаджета или на работното място, вероятно вече сте надраснали тези хора и ситуации и е време да продължите напред с живота си, като ги оставите зад гърба си.

Близнаци

Сега е моментът да слезете малко на земята, Близнаци. Помислете обстойно и се запитайте от какво точно се страхувате толкова силно. Защо се държите так, сякаш не ви пука и издигате стени около себе си? Много добре знаете, че всъщност ви пука и то много. А по време на това Пълнолуние ще се отдадете докрай на чувствата си и така трябва да се случи. Не може вечно да се преструвате, че не изпитвате такива, нали?



Рак

Раците ще усетят най-разтърсващо трансформиращата енергия на това Пълнолуние. Те ще обичат и мразят силно, ще претърпят сериозни промени и ще изживеят знакови моменти и ситуации, които завинаги ще променят живота им. Новостите във вашия дом и семейство ще бъдат най-драматични, защото те са вашето убежище, към което винаги се връщате и търсите утеха, когато нещата не вървят според очакванията ви. Помнете, че това, че сте загубили нещо ценно, не означава, че друго още по-значимо и важно няма да навлезе в живота ви съвсем скоро.

Лъв

Лъвовете ще посрещнат това Пълнолуние доста изморени. На тях им е писнало постоянно да дават най-доброто от себе си, за да осигурят стандарта на живот, за който мечтаят. Те не желаят повече да се преструват, за да бъдат харесвани. Те просто имат нужда да бъдат ценени и обичани за това, което са в действителност. Не се притеснявайте, Лъвове, не е нужно всеки път да блестите ярко като звезда на небосклона, за да бъдете стойностни хора. Но никой друг не може да ви убеди в тази неоспорима човешка истина, освен самите вие.



Дева

През следващите няколко дни ще се чувствате изключително добре в кожата си, Деви. Вибрирате на висока честота, усещате енергията във вените си и сте по-уверени от всякога. Ще се наложи да прекратите лични връзки и приятелства, които само ви тровят нервите, но това няма ни най-малко да ви натъжи. Настроени сте оптимистично и с гордо вдигната глава гледате напред към бъдещето, без да се обръщате дори за миг назад. Осъзнавате много добре причината, която стои зад предизвикателствата, които сте заставени да изживеете и просто избирате да бъдете щастливи.

Везни

Венера в момента красиво и удобно се е настанила в пределите на вашия знак и ви кара да се чувствате по-силни от всякога. Това е добре, защото Пълнолунието ще ви застави да вземете сериозни решения, които касаят бъдещето ви. Те ще бъдат изцяло свързани с любовта, интимните взаимоотношения и романтиката. Бъдете напълно откровени със себе си, когато си изяснявате кое работи за вас и по-важното, кое не работи във ваша полза. Не си мислете, че човекът до вас ще се промени, защото това няма как се случи.

Скорпион

Слънцето в момента се намира във вашата обител, но това в никакъв случай няма да направи живота ви по-лесен. Отвън всичко изглежда прекрасно, нали? Но всичко отвътре бушува, защото претърпява сериозна метаморфоза. Вие сте от хората, които често се променят, но това е защото бързо успявате да се ориентирате кое е най-доброто за вас. Въпреки силата, която притежавате по природа, рядко се задоволявате с посредствеността и предизвиквате драмата в живота си. Сами можете да си помогнете, като не бъдете толкова взискателни както към себе си, така и към околните.

Стрелец

Стрелци, забавете малко темпото. В момента наблюдавате как се променя целият свят с широко отворени очи. Усещате духа на ново време да се прокрадва постепенно през вените ви, но няма как да се противопоставите на неизбежното. Понякога нямаме контрол върху събитията, които се случват извън нас. Не искате да продължите да правите едно и също отново и отново, но изпитвате и прекалено голям страх от новото и непознатото, защото имате склонността да мислите прекалено дълбоко и да чертаете евентуални бъдещи сценарии. Не ги украсявайте с излишен негативизъм, а си представете само колко нови и вълнуващи моменти ви очакват. Не си мислете и за момент, че заслужавате по-малко от най-доброто!



Козирог

Като земен знак, Козирозите ще усетят енергията на това Пълнолуние изключително осезаемо. Вие обичате да се придържате към корените си и да усещате стабилно почвата под краката си. Недостатъкът ви е, че тази сигурност винаги остава приоритет в живота ви и понякога сами се възпрепятствате да се борите за живота, който мечтаете да водите. Стабилността и спокойствието нямат абсолютно никаква стойност, ако не се чувствате щастливи. Промените, които палавият Уран се готви да ви поднесе през следващите две седмици, ще ви разтърсят из основи, но помнете, че душата ви копнее за тях. Не прекарвайте прекалено дълго време в размисли, а просто кажете „да“ на новото, което се опитва да си проправи път в живота ви.

Водолей

Водолеи, вие просто се наслаждавате на цялата тази промяна и новите възможности за растеж, които се простират пред вас. Вие се славите като нестабилни и фриволни персони, но не във всяка ситуация проявявате точно тези ваши качества. По време на това Пълнолуние, ще оцените стойността на човека, който стои до вас и прави живота ви много по-добър от това, което е било преди той да се появи в него. Ще усетите сладостта на това да разчиташ на някого за нещо, да му се доверяваш и да не се напъваш толкова силно, за да доказваш пред света и пред себе си колко си независим като характер.



Риби

Напоследък не сте особено активни, нали така, Риби? Чувствате и мислите прекалено много, а ретроградният Меркурий допринася за тази ваша самоизолация от околния свят. Само стоите и наблюдавате отстрани какво правят другите, защото сте изморени да опитвате там, където не постигате никакъв напредък. Като водна зодия, при това последната в зодиака, вие копнеете да бъдете обичани и да дарявате другите с любовта, вниманието и грижата си. Но понякога издигате стени около себе си и не позволявате на близките ви да ви обсипват със същата обич и подкрепа. Всичко това ще се промени след съботното Пълнолуние. Подгответе се за грандиозни промени във вашия живот, особено ще се касае до личните ви взаимоотношения. Само назовете какви са исканията ви и ще ги получите. Как да не ви завиди човек на късмета.

Четете още: С какъв костюм да посрещнете Хелоуин според вашата зодия