Автор
Десислава Недева

Вижте на кой персонаж от „Приятели“ приличате според вашата зодия

Почти всяко поколение, което живее днес на земята, е гледал всички епизоди, поне по веднъж, на култовия сериал „Приятели“. Той е универсална комедийна поредица, в която всеки може да се припознае, което я прави и толкова популярна по целия свят.

Ако сте заклет фен на ситкома, вероятно вече имате любим персонаж, който се откроява за вас от останалите. Дали приличате на него в действителност или просто се възхищавате на качества, които ви се иска да притежавате, ние ще ви разкрием посредством астрологията.

Вижте до кой герой от сериала се доближавате най-силно според вашата зодия:

Овен – Майк

Ако сте представител на зодия Овен, то пред вас има два пътя – да бъдете от добрите или лошите Овни. Средно положение при тази зодия не съществува. Грижовните и забавни Овни са истинско олицетворение на характера на Майк. Те са колоритни персони, но и също толкова непредсказуеми, което ги изпълва с чаровна самоувереност и гореща страст, която смело демонстрират пред онези, които наистина обичат.

Телец – Рейчъл Грийн

Ако не обичате да бързате, а бавно и методично следвате целите си, като в същото време сте безкрайно чувствени и упорити, вие може да бъдете една истинска Рейчъл. Тя обожава модата, материалистична е и обича да се наслаждава на живота и да купонясва с приятели. Също така е спонтанна, ентусиазирана и забавна. Жената Телец с охота се грижи за хората, на които държи и е искрена в думите и делата си.



Близнаци – Чандлър Бинг

Ако имате остър ум и сте изключително бъбриви и социално активни същества, то вие приличате досущ на Чандлър. Въпреки това, зад безгрижната си фасада, вие криете чувствителна душа, която ревниво пазите със средствата на сарказма и иронията. Вие сте човек, който умело съчетава в себе си качествата както на екстроверта, така и на интроверта.



Рак – Каръл

Емоционалната интелигентност, грижовността и силната интуиция на Рака го прави най-близък като характер до Каръл от „Приятели“. На него му е необходимо много време да се справи с емоциите, които изпитва, заради тяхната интензивност и дълбочина. Той би продал и душата си на дявола, за да защити семейството си и най-близките си приятели. Няма сила на света, която да го спре да се грижи за тези, които обича.

Лъв – Джанис

Лъвовете са шумни, драматични, избухливи и обожават да бъдат в центъра на внимание. Ето защо образът на Джанис ви подхожда най-много. Тя е знакова фигура в сериала, известна с дразнещото си поведение и любов към драматичните сцени. Въпреки тези свои недостатъци, Джанис изпъква и с любящата си, страстна и лоялна страна от своя характер.

Дева – Моника Гелър

Като типична Дева, вие сте работохоличка, умница, грижовна, организирана и прекалено контролираща. До тук описах характера на Моника от „Приятели', така че може би е излишно да го казвам директно, но вие сте Моника. Обичате да държите юздите и да ръководите парада, но го правите изцяло водени от добри намерения. Всяка Моника, обаче, се нуждае от един Чандлър, който да ѝ помага да не залитне в някоя крайност на поведението.



Везни – Джоуи Трибиани

Везните са в непрестанно търсене на любовта и вниманието на противоположния пол, досущ като Джоуи Трибиани. Те са изключително дипломатични и избягващи директната конфронтация, което иронично ги въвлича в редица конфликтни ситуации. Везните са истински идеалист и имат склонността да гледат от положителната страна на нещата. Те са миротворците и свързващото звено, което е причина за съществуването на големи приятелски кръгове.



Скорпион – Гюнтер

Скорпионите са педантично отговорни и лоялни партньори, които успяват да съхранят в себе си нестихващата страст, която изпитват към своите възлюбени, точно както Гюнтер от „Приятели“. Ако сте истински представител на зодия Скорпион, то вие може да се припознаете в образа на Гюнтер, който е мистериозен, отдаден и грижовен към хората, които обича.

Стрелец – Ричард

Най-младежкият по дух и авантюристичен знак от зодиака – Стрелец, може най-лесно да бъде съотнесен към персонажа на Ричард. Той е изискан, елегантен и знае как да спечели сърцето на своята любима. Стрелецът, като самия Ричард, има оптимистичен, освободолюбив и независим характер, което го прави изключително привлекателен в очите на противоположния пол.

Козирог – Рос Гелър

Ако сте зодия Козирог, то съм почти убедена, че любимият ви персонаж от „Приятело“ е Рос. Защото също като него, вие сте ориентирани към детайла, фокусирани, любознателни, но предпазливи и реагирате често с леко раздразнение към спонтанните постъпки на своите приятели. Умни сте, защото винаги мислите няколко хода напред и организирате дори дните и часовете си със задачите, които сте си възложили да свършите. Но ако нещата не вървят съвсем според амбициозния ви план, имате склонността да ставате мрачен, докачлив и излишно да драматизирате ситуацията.



Водолей – Фийби Бюфе

Несъмнено представителите на зодия Водолей, най-лесно биха се асоциирали с персонажа на Фийби Бюфе. Вие сте приятелски настроени към всички, приказливи, социални, независими и искате да спасите света от всички лоши неща, които се случват в него. Също както Фийби, Водолеите не могат да останат равнодушни към глобалните проблеми, както и към несгодите на своите близки и приятели.



Риби – Емили Уолтъм

Ако се припознавате в образа на Емили от „Приятели“, вие със сигурност отговаряте на характеристиките на зодия Риби. Също като нея и вие сте толкова чувствителни, емпатични и всеопрощаващи. Дори разведени с Рос, тя даваше всичко от себе си, за да поддържат едни приятелски и топли отношения помежду си. Никой не може да се опре на огромното сърце на Рибите. Тяхната любов движи света в правилната посока.

Четете още: Какъв десерт си според зодията