Автор
Десислава Недева

За тези 4 зодии октомври ще бъде най-романтичният месец

Всеки месец от годината крие своето очарование, но октомври е особено романтичен, окъпан в златните нюанси на природата с мирис на канела и усещане за топлината на любимия пуловер. С него и необходимостта ни да имаме човек до себе си, с когото да споделяме най-интимните си моменти на щастие, значително се повишава. И въпреки че всеки един знак от зодиака ще се радва на хармонични отношения с партньора си, то тези 4 зодии ще преживеят най-емоционалните и разтърсващи любовни трепети, които някога са изпитвали през живота си.

Дева: Ще се чувствате привлекателни и ще копнеете за интимни ласки

От 8-ми до 27-ми октомври, планетата на любовта, Венера, ще танцува своя любовен танц в пределите на вашия зодиакален знак. Това астрологическо събитие ще ви припомни кои сте всъщност, ще ви даде свободата да изразите себе си и ще ви накара да повярвате в своята прелестна уникалност. Най-вълнуващото, което ще ви се случи като изживяване, ще бъде трансформиращата енергия, която ще усетите и овладеете по време на сексуалните си контакти. Тя ще ви зареди с непоколебима сила и неусетно ще преоткриете свои неподозирани качества и таланти.



Везни: Обичате себе си и ще си позволите да обичате и някого друг

С настъпването на вашия сезон, есента, по един естествен и здравословен начин се повишава вашето самочувствие и любов към себе си. Звездите се намират в такава небесна конфигурация, че вие вибрирате на високи енергийни честоти и всичко, което правите и казвате е породено от чисто и неподправено чувство на любов. Особено позитивен и наситен с вълнуващи събития ще бъде животът на необвързаните представители на зодия Везни, които ще срещнат човека, на когото са готови да посветят цялото си същество. Толкова искрена привързаност те не са усещали досега през живота си и това чувство ще ги разтърси из основи.



Скорпион: Във вас ще гори искрата на истинската любов

Въпреки че началото на месеца няма да стартира обещаващо заради ретрградния Меркурий, който идва и безмилостно обръща всичко в живота ви с краката нагоре, ви очакват наистина вълнуващи срещи и незабравими моменти на споделени чувства и изгарящи страсти. Устойчивата ви природа ще бъде щедро възнаградена, защото след всички трудности така мечтаната истинска любов, която ще ви споходи, ще ви се стори още по-сладка и нереално красива. А всички знаем какъв става един Скорпион, когато е безнадеждно влюбен – луда страст, подплатена с изгарящи душата и чаршафите емоции.



Стрелец: Знаете, че заслужавате вълнуващи мигове в любовта

Стрелците ще бъдат късметлиите на зодиака през месец октомври. Очакват ги поредица от горещи флиртове, които ще подготвят почвата за очакващата ги към края на периода бомбастична любовна история. Те ще се отдадат безмилостно на забавление и удоволствия, които ще наситят живота им с положителни емоции и избухваща енергия. Тези изживявания ще ги направят по-възприемчиви за истинската любов, която ги очаква около Хелоуин, за да не подходят отново с типичния си сарказъм и безпочвено недоверие към новите срещи.

Четете още: Как да преборим страховете си според зодията