Емоционален и романтичен ден за Везните, нови преживявания за Водолеите

07 август 2022 | 00:00
3801
5
Снимки: Pixabay
5

В неделя е в сила светлия аспект на Венера и Нептун, който е идеален за романтика, релакс и правене на позитивни планове. Нашето състрадание и желание да служим на другите може да се увеличат. Нашият любовен живот се възползва от тази нежност, съпричастност и разбиране. Духовната хармония сега е много по-важна от сексуалността.

Овен – Днес сте много решителни. Въпреки че денят ви започва трудно, нищо и никой не може да ви разубеди от целта или намерението ви. Ето защо ще получите своята награда: до края на деня ще почувствате, че сте започнали пътя към развитието на нещата.

Телец – Късметът днес може да почука на вратата ви напълно неочаквано. Веднъж поне не бъдете толкова верни на принципите си! Започвате да ставате много сковани в мненията си. Забавлявайте се с приятелите си!

Близнаци – Може да очаквате добър ден. Ако не прекарате деня вкъщи, може да възникне и възможност за приключение. Ако все пак изберете своя дом, можете да разчитате на особено интимни моменти.

дневен хороскоп

Рак – Вие сте по принцип нежна натура, ставате агресивни само когато ви избутат от пътя ви. Това може да се случи и днес, но не реагирайте прекалено силно. Атаката не е насочена лично срещу вас, може само така да изглежда по стечение на обстоятелствата.

Лъв – Най-накрая дойде дългоочакваният обрат, който може да засегне много области от живота ви. Всичко, което трябва да направите, е да видите възможностите и да действате в правилния момент.

Дева – Меркурий (вашият управител) най-накрая е във вашия знак, което значително улеснява живота ви. Сега ще можете да видите ясно целите си, обърканото състояние на ума приключи. Настоящето показва ефективен и точен период.

дневен хороскоп

Везни –Много емоционален и романтичен ден. Също така е идеален за споделяне на най-дълбоките ви чувства и мисли с приятел. Не пропускайте да излезете малко вечерта и да се насладите на добрата атмосфера. Скорпион – Понякога чувствате, че положението ви е трудно, но всъщност в момента преминавате през много красив период. Вие сте заобиколени от хора, които обичате и които обичат вас. Бъдете щастливи от това и се насладете на днешната свобода, на часовете, прекарани заедно!

Стрелец – Вашият дух и настроение са непостоянни: като самотен житен клас в бурно поле. Не се огъвайте. Знайте, че до вас има някой, на когото можете да разчитате. Вятърът може да довее човек, с когото може да се развие кратка, но интензивна връзка, но пламъкът бързо ще угасне.

дневен хороскоп

Козирог – Най-вероятно можете да постигнете това, което решите днес! Днешните благоприятни планетни влияния показват, че може да имате късмет, особено по отношение на дългосрочни планове. Мислете от гледна точка на перспективите, не се вкопчвайте в детайлите!

Водолей – Днес можете да имате преживявания, които отдавна сте искали. Късметът може да ви отведе на интересно място. Сега имате силна нужда от компанията на други хора, а присъствието на определени лица ще ви действа още по-освежаващо.

Риби – Какъвто и проблем да стои пред вас, можете да намерите решение днес по милостта на небесата. Планирахте толкова много програми за днес, че почти се чувствате като на работа. Ако дори малко се чувствате изтощени, не се насилвайте. Отменете задачите!


Четете още: Какво мрази най-много всяка една зодия

Още по темата

Коментари

5 Бивш от МВР
  07 август 2022 | 04:42 отговор
 

Ивелина Пенчева, ако прецениш може да ги изтриеш тези постове, но това е живата реалност.

 
 
Бивш от МВР
07 август 2022 | 05:02

г-жа Пенчева, че ще ме извениш за моята неука полуграмотност в писмен вид, но пък не може всички да бъдем уникално грамотни и красиви, като примата, че за наша надка дойчева.

4 Бивш от МВР
  07 август 2022 | 04:17 отговор
 

Ивелина Пенчева, че па некъде през февруари през тази настояща година наша надка дойчева я гледах на живо по "бтв" ама там за некакви нашарени майче само две коли ама оно едната беше пълна трошка а на наша надка дойчева колата нашарена с нецензурни думи заливана вътре със запалителна течност с изпотрошени джамци у циганско гето люлин за у най големо село софия, амам па как па точно колата на наша надка дойчева големата убавица е пострадала, а дали този вандалски акт е бил пълна случайност...?!?!?

 
 
Бивш от МВР
07 август 2022 | 04:19

Че може да е била и некаква инсценировка, за....

 
Бивш от МВР
07 август 2022 | 04:27

Пенчева, че тая грозна мангалка с нейнио гаден сурат наша надка дойчева е много голем позьор и жадна за евтина слава, че първо по нова ти ви я гледам, след това по бтв, а накрая по бнт едно а това бе покрай великден.

 
Бивш от МВР
07 август 2022 | 04:28

Пенчева, че тая мангалка наша надка дойчева нито е хубава и нито е привлекателна жена ама с големо самочувствие.

3 Бивш от МВР
  07 август 2022 | 04:11 отговор
 

Ивелина Пенчева, че инак е много лесно да бъдем фалшиво добри хора, че само добродетели да си преписваме. Че значи, че за наша надка дойчева грозен мангал с нговия гаден сурат за последно я гледах по "бнт 1" покрай великден, че за някаква благородна или благотворителна кауза, но реалността при наша надка дойчева е съвсем различна ?!?!?!!!!

 
 
Бивш от МВР
07 август 2022 | 04:12

Ивелина Пенчеве, че живееем в много лицемерно общество.

 
Бивш от МВР
07 август 2022 | 04:12

г-жа Пенчева.

2 Бивш от МВР
  07 август 2022 | 03:51 отговор
 

Че грозна циганко наша надка дойчева че с твоята гадна циганска мутра, че кво си прави твоето братче сатанист за оня цецо,цецо черния циганин о още по черната му циганска душа, че едно време в един друг форум някакво сатанинско с "1111" ми показва, а в гугъл излиза че е на някакъв ангел на смъртта, самаил или самаел !!!

 
 
Бивш от МВР
07 август 2022 | 03:53

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Че грозна циганко наша надка дойчева че с твоята гадна циганска мутра, че нали знаеш, че въпросния цецо мангал и сатанист поне на снимка съм го виждал, както гледам теб на тази снимка.

1 Бивш от МВР
  07 август 2022 | 01:53 отговор
 

!!! ВНИМАНИЕ: Тези мошеници мамят и тормозят хора, продават жени зад граница !!!

 
 
Бивш от МВР
07 август 2022 | 01:54

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна мутра циганка? !!!

 
Бивш от МВР
07 август 2022 | 02:04

!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!!

 
Бивш от МВР
07 август 2022 | 02:05

!!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!!

 
Бивш от МВР - Милена Велба Порнографска актриса
07 август 2022 | 02:05

!!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин е прекалила.

Добави Коментар

Най-четени