Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирозите да избягват тежките разговори, тревожност и напрежение при Водолеите

Благоприятен ден, но се препоръчва развиване на активност през втората половина на деня.

Овен – Относително спокойствие преобладава в работната среда и без големи проблеми, които да си струва да се споменат. Звездите предупреждават да не бързате или да се въздържате от необмислени действия, които да доведат до напрежение в отношенията ви.

Телец – Повечето от целите си са ви постигнати, а някои са в процес на постигане и това ще ви накара да се чувствате доволни от себе си и развълнувани. Въпреки това някои хейтъри се опитват да попречат на вашия успех.

Близнаци – Вероятно ще почувствате, че някой се интересува от вас и флиртувайки се опитва да привлече вниманието ви. Някои хора ще претърпят пълна промяна. След като са били твърди и сериозни, сега ще забележите, че са по-нежни и мили.



Рак –Добре организирайте финансите си, въздържайте се от законови нарушения и не пренебрегвайте задълженията си, дори да се чувствате уморени и напрегнати. Избягвайте разногласията и стойте далеч от всичко, което може да ви засегне и нарани.

Лъв – Опитайте се да решите проблемите, независимо от всичко. Някой може да ви помоли да помогнете или подкрепите някаква благотворителна кауза или да оправите нечии задължения, но звездите предупреждават да не го правите в този момент.

Дева – Не прибързвайте да се съгласявате с важно решение, преди да проучите ситуацията във всичките й аспекти, защото съжалението може да не ви помогне по-късно. Старайте се да избягвате проблемите, дори ако трябва да се откажете от нещо.



Везни –Може да забележите, че хората днес са твърде упорити и неспокойни и вие също може да сте такива. Имате две възможности пред вас, но не знаете коя е по-добра и коя да изберете, така че ще останете колебливи и разсеяни известно време.

Скорпион – Помислете спокойно над нерешените си проблеми, за да намерите подходящи решения. Някой се възхищава на спокойствието ви и хладнокръвието. Възползвайте се от съветите, които ви дават доверени лица и ще почувствате, че сте в правилната посока.

Стрелец –Днес сте малко колебливи, особено в емоционалните си въпроси. Понякога се чувствате принудени да правите компромиси. Трябва да осъзнаете, че сте изправени пред важна стъпка, която трябва да направите.



Козирог –Леко напрежение се усеща в работата, но без видима причина и това ви притеснява. Не се колебайте нито за миг и бъдете смели и решителни във всички ситуации. Добре е да стоите далеч от уморителни, негативни и стерилни разговори.

Водолей –Вие сте социален човек и се чувствате комфортно, когато сте в компанията на други хора, но въпреки това днес ще предпочетете да сте сами. Тревожност, напрежение и натиск в обкръжението ви ще срещнете, затова бъдете внимателни.

Риби – Погледите днес ще бъдат насочени към вас и ще трябва да оставите красива следа след себе си, където и да отидете. Вие сте уверени, спокойни и зрели и ви е лесно да вземате решение или да решавате конкретен проблем.

Четете още: Трите зодии, които изневеряват по-често от останалите