Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвовете да обърнат внимание на себе си, Водолеите ще действат импулсивно

Благоприятен ден, всяка дейност ще бъде успешна. Можете да правите дълго отлагани покупки.

Овен – Вашата жизненост, сила, харизматичност се засилват. Ще бъдете решителни и съсредоточени върху делата, с които се занимавате, но има вероятност да попаднете на някои пречки и да не успеете да завършите започнатото навреме.

Телец – Звездите ви насърчават и помагат да бъдете по-гъвкави в различните ситуации, особено когато става въпрос за съвместни начинания. Вашата съпричастност и мъдрост може да бъдат мощен стимул за околните.

Близнаци – Благоприятен ден в полза на плановете ви, а звездите ще ви подкрепят да се справите с всякакви затрудненията. Време е да излезете от застоя и да продължите напред. Бъдете отворени за нови идеи, нови перспективи, нови преживявания и нови приятели.



Рак – Вашите усилия в работата скоро ще дадат резултати. Интуицията ви ще ви служи като компас, който ще ви води в правилната посока. Настройте се положително - успехът ви ще зависи от вашето настроение и емоционална настройка.

Лъв – Подходящо време, за да обърнете малко повече внимание на собствените си нужди, в рамките на разумното разбира се! Разговорите с близки хора могат да помогнат да се освободите от натрупаното психическо напрежение.

Дева – В службата имате мотивация да се справите с всички задачи. Възможно е другите да се опитват да скрият нещо от вас или да го представят в съвсем различна светлина от това, което всъщност е. Проявете дипломатически умения в общуването.



Везни –Днес е нужно да изпълнявате задълженията си задълбочено и да обърнете внимание на детайлите. Работата ви се нуждае от пълна концентрация. В края на деня няма да сте вече толкова енергични и вероятно ще почувствате нуждата от почивка.

Скорпион –Макар че не се очакват някакви сериозни проблеми, настроението ви може да не е достатъчно добро през целия ден. За предпочитане е да не започвате да обсъждате важни въпроси и да изяснявате отношения.

Стрелец – Днес ще сте по-склонни към праволинейно решаване на проблемите. Нежеланието ви да се съобразявате с мнението на други хора може да доведе до конфликт на интереси. Вечерта се опитайте да се отпуснете, да медитирате.



Козирог – Днес от вас се очаква да сте енергични и активни, с бодър дух. Не губете времето си в ненужни обяснения. Не споделяйте на никого за вашите намерения. Много неща ще се набиват на очи, но по-добре не повдигайте въпрос.

Водолей – Днес вашите действия могат да носят импулсивен характер. Старайте се да не стигате до крайности. Не бъдете нито много щедри, нито прекалено разпуснати. Избягвайте всякакви прояви на разточителност и екстравагантност.

Риби – Днес е по-добре да стоите по-далеч от тези, които могат да ви причиняват негативни емоции и чувства. Уединението ще ви помогне да намерите спокойствие. Отделете на себе си внимание, заемете се с някое приятно занимание, развлечение, докато се почувствате по-добре.

Четете още: Тези хора ще издържат на всяко изпитание: Топ 3 на зодиите с непоклатима психика