Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвовете ще постигнат целите си, на Стрелците ще се случат неочаквани неща

Днес думите имат огромна сила, така че внимавайте какво казвате. Всичко, което се започне, трябва да се довърши.

Овен – С Юпитер във вашия знак късметът ви се умножава и вие ще можете да намерите хиляда решения на проблемите, които денят може да създаде. Неочаквано обаждане или съобщение може да бъде причина за радост.

Телец – Не е изключено някой от вашето обкръжение да се противопостави на това, което искате да направите, но вие сте много упорити и ще продължите към целите си. За да подобрите атмосферата в дома си, трябва да сте готови да предприемете и въведете някои промени.

Близнаци –Преминавате през период, в който с малко усилия можете да постигнете това, за което копнеете отдавна. Оставете да ви води хода на събитията. Жизненият ви тонус ще спомогне да се справите с многото си задачи.



Рак – Имате енергията и силата да подходите към всяка ситуация от по-разумна гледна точка и това ще ви помогне да преодолеете всеки проблем. Не позволявайте на никой да обсебва ценното ви време. Не се поддавайте на провокации и опити за манипулиране.

Лъв – Можете да постигнете това, което целите, с помощта на вашата решителност и отдаденост в работата. Ще ви се открие възможността да въведете значителни промени в социалната и любовната сфера на живота.

Дева – Само с постоянството си и позитивното си отношение към живота можете да успеете да сбъднете мечтите си, затова се възползвайте максимално от всяка възможност. В любовта бъдете внимателни, не вземайте необмислени решения.



Везни – Уединението е полезно и ще ви помогне да намерите отново себе си. Отделете си нужното внимание, поглезете се, намерете си някакво приятно занимание, развлечение, докато се почувствате по-добре.

Скорпион – Възможно е днес вашите действия да имат импулсивен характер. При решаването на въпросите, които ви предстоят, се опитайте да призовете на помощ интуицията си, която ще ви подскаже най-правилното за момента решение.

Стрелец – Днес е възможно да се случат неочаквани неща – внезапни хрумвания, случайни срещи, странни съвпадения на обстоятелствата. За съжаление обаче може да преживеете не само позитивни, но и отрицателни емоции.



Козирог – Днес ще бъдете много решителни и фокусирани върху делата, с които се занимавате, но може да срещнете някои проблеми и да не завършите това, което сте започнали. Вашата жизненост, енергия, магнетизъм растат и ще бъдете в топ форма.

Водолей – Придържайте се към практическата полза във всяко нещо. Влагайте повече умереност в действията си. Старайте се да не изпадате в крайности и не бъдете нито прекалено щедри, нито прекалено стиснати. Избягвайте прояви на разточителност и екстравагантност.

Риби – Възползвайте се максимално от прекарване на времето си сред хората, за да научите нещо, което винаги сте искали да знаете. Споделяйте с тези, които обичате, чувствата, притесненията си ... Ще се почувствате по-силни.

Четете още: Мързи ги да гледат: 5-те най-лениви зодии