Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Напрежение около Лъвовете, Везните ще имат нужда да чуят чуждо мнение

Идва прилив на енергия и нови идеи. Днес можете да продължите нещата или да започнете нови – Луната е благоприятна за всяка дейност.

Овен – Сряда е много важен ден, в който ще покажете своята симпатия и способността да привличате вниманието към себе си. Вашата чувственост и романтизъм ще ви помогнат да почувствате повече сплотеност с партньора си.

Телец – Най-важното, за да бъде денят полезен, ще бъде да използвате своята изобретателност и начина си на организираност на новите си планове. Ще имате голяма увереност в действията си, благодарение на вашата интуиция.

Близнаци – Днес е ден, в който да държите решенията си в готовност и с ясен ум. Трябва да бъдете предпазливи и да държите емоциите си под контрол. Съсредоточете се върху висящите проблеми, за да може да дадете път на новите.



Рак – Ден, в който проектите ви биха могли да се реализират, ако успеете да разрешите някои висящи проблеми от миналото. Битовите задължения ще заемат значителна част от времето на много от вас.

Лъв – Ако не можете да се справите с всичко, потърсете помощта на приятели или близки. Днес е ден за почивка за вас, придобиване на нови знания и възстановяване на енергийния потенциал. Всяка неприятна новина може да доведе до напрежение и до емоционален срив.

Дева – Ще имате енергия да „давате“. Трябва да избягвате емоционални реакции с партньора и близките си хора. Вашият идеализъм и баланс между действие и почивка ще бъдат ключът към успеха.



Везни – Като нерешителна Везна се нуждаете от мнението на хората до вас, но благодарение на добрите аспекти, които получавате от Марс, ще имате стремежа, инициативата и увереността да вземате решенията си сами и да пренасочвате живота си.

Скорпион – Астрологичната ситуация на следващите дни показва, че скоро предстоят неочаквани разходи, опитайте се да не правите покупки през този ден без особена нужда. Старайте се да прекарате по-голямата част от деня на открито в спокойна, релаксираща среда.

Стрелец – Днес най-вероятно някои от представителите на вашия знак ще бъдат посетени от творческо вдъхновение. В следобедните часове се препоръчва да бъдете внимателни, особено ако решите да започнете да ремонтирате нещо, тъй като има вероятност от наранявания.



Козирог – Денят е малко двойствен. Разумната оценка на текущите събития и находчивостта, проявена през този ден, ще позволят на повечето от вас да се справят с всякакви нестандартни ситуации.

Водолей – Най-вероятно мнозина ще се сблъскат със събитие, което ще наложи да преосмислят ситуацията, която се е развила в личния им живот. Възможни са усложнения в отношенията с любим човек поради клюки или действия от недоброжелатели.

Риби – Най-вероятно днес ще бъде възможно да се реши един от горещите проблеми в семейството. Ако имате дете, отделете му малко повече внимание от обикновено, вероятно точно сега то има нужда от вашата подкрепа.

Четете още: 3 зодии, на които есенните месеци ще донесат вълна от любов