Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Нови възможности за Скорпионите, на Стрелците ще им трябва търпение и хладнокръвие

Астро-аспекти

На 3 юни Венера тригон Нептун
На 4 юни Пълнолуние в 06:43ч в Стрелец
На 4 юни Меркурий съвпад Уран


Луната през седмицата се движи през знаците – Дева, Везни, Скорпион, Стрелец

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 29 (след 14:46ч), 30 и 31 май; 1 юни

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –29, 30, 31 (до 16:57ч) май; 1 (след 18:08ч), 2, 3, 4 юни

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

29.05. 12:47 - 29.05. 17:52
31.05. 17:56 - 01.06. 02:46
03.06. 03:52 - 03.06. 08:05


Овен – Макар началото на седмицата да е бавно и деликатно, от средата нататък нещата започват да се оживяват. Не е необходимо винаги да сте продуктивни, разпознайте кога имате нужда от почивка: като се отпуснете, ще оставите повече място за творчество. Ако съумеете как да организирате времето си, опитвайки се да го оптимизирате, може да ви помогне да намерите много повече ресурси по отношение на време, енергия, финанси. Стремете се към баланс между работа и личен живот, отделете време, за да правите нещо спокойно и приятно, а не продуктивно. Най-добрите идеи идват, когато си починете.

Благоприятни дни – 03, 04.06.
Бъдете внимателни – 30, 31.05.


Телец – Животът ви става по-забързан сега, когато Слънцето е в Близнаци, така че е по-добре да намерите своя ритъм възможно най-скоро, който прави дните ви по-устойчиви. Това е моментът наистина да фокусирате вижданията си върху каквото искате да постигнете. Послушайте инстинктите си и приоретизирайте това, което ви носи радост. Имате желание да растете, да се усъвършенствате, да разбиете собствените си граници. Внимавайте обаче да не поставяте стени между себе си и другите само защото ви посочват неща, които не искате да чуете.

Благоприятни дни – 29.05.
Бъдете внимателни –01, 02.06.

Близнаци – Седмицата е забързана, до точката, в която може да се почувствате претоварени и не можете да мислите за нищо друго освен за работа. Засега не ограничавайте въображението си, когато дойде време да изградите истински план, помислете как други хора биха могли да ви помогнат. Работата в екип може да бъде плодородна почва за процъфтяване на нови идеи. Очакват ви много по-активни дни. Върнете контрола върху графика си, без да позволявате на другите да диктуват темпото. В края на седмицата едно излизане с приятели може да се окаже особено приятно.

Благоприятни дни – 30, 31.05.
Бъдете внимателни –03, 04.06.


Рак – В началото на седмицата е трудно да балансирате между работа и личен живот, но към почивните дни ще си спомните колко важно е свободното време. Ако се огледате около вас тази седмица, може да изглежда, че всички са под напрежение. Вместо да се увличате в тази стресираща атмосфера, опитайте се да разберете как можете да подкрепите близките си и да подобрите ситуацията. Бъдете слънчев лъч в облачен ден, понякога хората просто се нуждаят от малко насърчение.

Благоприятни дни – 01, 02.06.
Бъдете внимателни –30, 31.05.




Лъв – Тази седмица изглежда, че ще намерите първите истински удовлетворения от всички усилия, които полагате в работата. Новата седмица ще е пълна с вълнуващи открития. Бъдете готови да излезете от зоната си на комфорт: ново облекло, алтернативна среща или защо не, нова желана покупка. Пазаруването може да бъде терапевтично, защото ви възнаграждава с нещо осезаемо, но поне се опитайте да го насочите към продукти за вашето благополучие. Продължете търсенето на нови знания.

Благоприятни дни – 30, 31.05.; 03, 04. 06.
Бъдете внимателни – 01, 02.06.


Дева – Седмицата е добра за вас да реализирате новите си планове или схеми. В работата не правете заключения преди каквото и да е наблюдение. Дайте ясен ред на приоритетите и крайните срокове със списък със задачи, които да отмятате по пътя. Новите бизнес идеи ще бъдат полезни за разширяване на бизнеса. При някои ще има увеличение на заплатата или допълнителни стимули. Ще правите планове за бъдещето си заедно с половинката си. Вашето здраве може да изисква известно внимание, така че се грижете за себе си.

Благоприятни дни – 01, 02.06.
Бъдете внимателни –03, 04. 06.


Везни – Вашите способности могат да ви отведат до върха на професионалното ви израстване. Ще дойдат нови възможности за работа. Служителите ще получат оценка за добрата си работа и ще бъдат подходящо възнаградени с допълнителни стимули. Препоръчва се правилно финансово планиране. Дистанцирайте се от проблемните зони. Не изпускайте възможностите, които ви позволяват да се развивате и ако е необходимо, потърсете съвет от човек, който има на какво да ви научи. Следвайте желанията си и ако това ви помага, изпуснете парата с приятелите си.

Благоприятни дни – 03, 04.06.
Бъдете внимателни – 30, 31.05.



Скорпион – Тази седмица ще дойдат нови възможности чрез хора, които познавате. Това е време да пуснете корени и да поставите солидни основи, добро време да организирате по-добре живота си. От вас се изисква да останете сдържани и да избягвате всякакви конфронтации. Въпрос на време е и съвсем скоро нещата ще се нормализират. Бъдете общителни, говорете с тези, които ви заинтригуват и се свържете с хора, които знаят как да стимулират ума ви. През уикенда може да попаднете в ситуации, които ви карат да поставите точка и да кажете „не“ на някои искания, ситуации.

Благоприятни дни – 29.05.
Бъдете внимателни –01, 02.06.


Стрелец – Опитайте се да използвате оптимално възможностите, когато се появят. Финансовото ви състояние ще остане стабилно, въпреки че някои са поели риск в ново начинание. Тези дни ще се почувствате много по-добре физически и психически. Ще бъдете в спокойно и щастливо състояние на ума през повечето време през тази седмица. Поемете смело ангажиментите и си дайте ясен ред на приоритетите. Ще са необходими търпение и хладнокръвие, за да поддържате хармония около вас. Краят на седмицата ще бъде по-добър за социални дейности и изграждане на нови връзки.

Благоприятни дни – 30, 31.05.
Бъдете внимателни –03, 04.06.

Козирог – Това е добър момент за споразумения, споделяне, сътрудничество и участие с другите за повечето цели. Що се отнася до здравето, трябва да полагате максимални лични грижи; не пренебрегвайте дори незначителен здравословен проблем. Разберете какви са вашите реални нужди. Започнете да внасяте малко сладост в ежедневието си. Понякога е достатъчно да направите нещата по различен начин, за да усетите вкуса на новото и да се върнете към положителния си подход.


Благоприятни дни – 01, 02.06.
Бъдете внимателни –30, 31.05.


Водолей – Предстои стимулиращ период. Тази седмица носи достатъчно възможности за тези, които търсят работа. Внезапната промяна в ситуацията се оказва полезна и възползването от нея може да помогне за значителни финансови ползи. Внимавайте да не стигате до преумора. Понякога просто трябва да се научите да дозирате по-добре енергията си. Преди всичко трябва да бъдете по-уверени в способностите си, да спрете да се омаловажавате от страх да не се изложите. Вземете това, което заслужавате и започнете да се наслаждавате на малките удоволствия на живота.

Благоприятни дни – 30, 31.05.; 03, 04. 06.
Бъдете внимателни – 01, 02.06.


Риби – По-добре не правете планове за уикенда, тъй като може да не сте наясно накъде да насочите вниманието си. Внимавайте да не харчите твърде много пари, може да направите покупки, които всъщност не са ви необходими. Важно е да изградите по-балансирани отношения. Променете отношението си, поставете граници, ще бъде по-лесно да се наслаждавате на важни взаимоотношения, без да се чувствате претоварени. Срещата с нови хора може да ви накара да преразгледате личните си вярвания. Забавлявайте се, имате нужда от малко лекомислие.

Благоприятни дни – 01, 02.06.
Бъдете внимателни –03, 04. 06.

Четете още: Това ще е най-голямата ви грешка: Никога не спорете с тези 5 зодии