Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Променливо настроение за Скорпионите, Козирозите да работят за личните си цели

Неблагоприятно време за ново начало. Посветете го на почивка или рутинни дейности.

Овен – Започвате да виждате резултати от минали усилия, което означава, че днес ще имате повод да празнувате. Разговорът с някой близък човек ще ви насърчи допълнително да продължите напред.

Телец – Трябва да сте търпеливи, когато става въпрос за целите ви. В сферата на любовта атмосферата ще зависи само от вас. Отървете се от неоснователните притеснения и си позволете да се насладите.

Близнаци – Днес се опитайте да намерите време за някое забавно занимание, което ще подобри настроението ви. Вие се стремите да балансирате отношенията си с хора, които са важни в живота ви. Само стерилната реалност ще ви помогне да балансирате и поддържате хармонични отношения.



Рак – Би било добре днес да обърнете внимание на занемарените задължения у дома, преди да са се натрупали още нови. В любовната сфера искате промяна, но внимавайте да не прибързвате с решението. Помислете внимателно, преди да направите какъвто и да е избор.

Лъв – Емоционално сте в добра форма, но трябва да обърнете повече внимание на физическото си здраве. Ако има конфликт между вас и близък човек, опитайте се днес да поговорите с него и да намерите някакво решение.

Дева – Днес бъдете по-реалистични и лесно ще избегнете ненужни проблеми. В същото време не се доверявайте на всеки, дори на хора, за които вярвате, че имат най-добри намерения. Ако сте във връзка, проявете разбиране към нуждите на партньора си.



Везни – Ако през този период сте охладили отношенията си с близък човек, поработете върху това днес и сложете край на недоразуменията. Дава ви се възможност да бъдете изключително нежни и честни с партньора си, а това ще увеличи романтиката и страстта във връзката.

Скорпион – Днес е възможно да се сблъскате с променливо настроение, само се постарайте да не "изливате" гнева си върху някой друг. Ако сте във връзка, пригответе се за вечер, изпълнена със страст.

Стрелец – Опитайте се да прецените възможните идеи, които ще ви предложат, тъй като те ще играят ренесансова роля в бъдещите ви планове. Липсата на почивка ще се отрази негативно както на настроението, така и на психическото здраве.



Козирог – Днес не се съмнявайте във възможностите си и започнете да работите върху личните си цели. Срещата с приятели значително ще подобри настроението ви, а новите запознанства ще имат потенциала да се превърнат в дълги приятелства.

Водолей – Имате възможност да си прекарате добре с партньора си, стига да оставите настрана всички подозрения и съмнения, които могат да предизвикат интензивни конфликти. Ако сте необвързани, не саботирайте шансовете си за щастие.

Риби – Бъдете внимателни с решенията, свързани с целите и амбициите, които имате, тъй като не е лесно да разберете как наистина трябва да продължите от тук нататък. Възможно е да има хора, които умишлено изопачават реалността или ви пречат да видите ясно какво наистина се случва.

Четнете още: 5 зодии, които умело могат да крият чувствата и емоциите си