Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раците да не взимат сериозни решения, Рибите да излязат с приятели

Това са дните, в които не сме готови да пренебрегнем нито един детайл и няма да мълчим, ако забележим грешки. Нещата трябва да се успокоят, драмата не е желателна, всичко, което не работи добре, трябва да се коригира възможно най-скоро.

Овен –Днес може да има ситуации, в които трябва да положите повече усилия по въпроси, свързани със семейството ви. Нужно е да предприемете стъпки за преодоляване на съществуващите проблеми.

Телец –Въпроси, свързани с бюджета ви, може да заемат дневния ви ред днес. Възможностите, които могат да възникнат, могат да ви осигурят необходимите икономически ресурси. Можете да предприемете важни стъпки по отношение на хора и бизнес връзки.

Близнаци – Днес може да сте нетърпеливи да започнете нови неща. Не е за пренебрегване и трябва да положите повече усилия и да отдадете значение на умствената умора, която се отразява на вашето психическо здраве.

Рак –Вие сте изпълнени с енергия и никое предизвикателство не може да ви спре, но се опитайте да не си поставяте твърде високи стандарти. Ако имате време, излезте на разходка, за да презаредите батериите си и се въздържайте от вземане на сериозни решения.



Лъв – Денят може да ви поднесе някои изненади. Възможно е някои хора около вас най-накрая да ви покажат истинското си лице. На хоризонта се задава нова любовна връзка за някои представители на знака.

Дева –Вие сте в период, в който ще се чувствате по-уверени и удовлетворени. Може да се почувствате много активни и готови да поемете отговорност, тъй като Луната заема своето място във вашия знак и ще ви даде своята подкрепа.

Везни – Вие сте изпълнени с положителна енергия и най-после ще направите някои промени в начина си на живот, но се опитайте да не бъдете твърде импулсивни в общуването си, за да не обидите някого.



Скорпион – Днес може да се почувствате малко песимистично настроени и да загубите от самочувствието си. Ако се вземе под внимание свързаната с работата интензивност от последния период, е полезно да се опитате да планирате по-добре работния процес.

Стрелец – Добро време да постигнете това, което искате, но ще трябва да действате хитро. Избягвайте конфронтациите и бъдете разумни. Ако някой ви дразни с поведението си, игнорирайте го и не влизайте в играта му.



Козирог – Ще се посветите на организацията на проекти, а всички предизвикателства, които ще срещнете по пътя си, ще ви вдъхновяват и зареждат с нова енергия. Мненията на другите няма да означават нищо за вас, ако не са подкрепени с доказателства.

Водолей – Ще бъде много цветен ден. Ще изпитвате нужда да изразите своите емоции и желания. Ще изразявате своята креативност по всички възможни начини. Дълбоко в себе си ще почувствате нова сила и енергия.

Риби – Да помогнете на някого не означава да направите всичко вместо него. Възможно е през този ден да обърнете повече внимание на социалния си живот и да посетите приятни места с приятели.

Четете още: Ето кои три зодии ще срещнат любовта до средата на февруари