Автор
Христина Кирилова

Месецът на интригите: Тези 3 зодии ще изневерят на половинките си през февруари

Изглежда, че месец февруари крие коварни тайни за някои от зодиите, благодарение на Черната Луна, която навлезе в знак Лъв. Любопитен факт е, че това астрологично явление ще тласне към страстни и нечестни горещи изживявания дори и най-отдадените представители на зодиака.

Аферите просто ще разцъфтят през февруари, звездите предричат много флиртове и дори романтични отношения на работното място. Ще имате усещане за един нестихващ Св. Валентин, но трябва много да внимавате. Знайте, че всяка тайна бива разкрита някога и затова бързо помислете дали ще започвате нова връзка за сметка на тази, в която сте или ще устоите на изкушението и ще бъдете верни на партньора си.

Три зодии обаче ще бъдат най-засегнати от аспекта. Те ще изпитат пламенни емоции и ще се потопят в наистина горещи и коварни афери. Това са трите огнени представители на зодиака - Овен, Лъв и Стрелец.

Овен

При Овните ще се появи желанието да привлекат някого, да бъдат инициатори. Вие просто ще искате да покорите някого. Съветът на звездите е да бъдете внимателни, защото другите могат да забележат вашата активност, вашата страст и бързо да се разчуе за аферата ви. Всяко ваше действие ще привлича внимание, тъй като през този период ще бъдете още по-директни и смели.

Лъв

При Лъвовете по-скоро ще се появи влюбване. Ще бъдат много привлечени или от по-възрастен от тях човек, или от личност, която за тях е като учител в живота. С две думи - Лъвовете ще бъдат силно омагьосани от човек, когото приемат като авторитет. Лъвове, бъдете внимателни - Черната луна във вашия знак ви прави много привлекателни за другите, но в крайна сметка вероятността да изпаднете в абсурдно положение се увеличава. Не забравяйте, че винаги ще има хора, които обичат да обсъждат и да клюкарстват.

Стрелец

Стрелци, подобно на Овните, вие ще бъдете инициатори на изневярата. Най-възможният сценарий е да имате афера с човек, когото ще срещнете по време на командировка или почивка. Едно е сигурно - забежката ви ще е свързана с пътуване. Внимавайте, защото в този период действията ви ще изглеждат като флирт и другата страна ще реагира много бързо и много положително. Помислете дали искате да рискувате.

Четете още: Трите зодии, които изневеряват по-често от останалите