Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раците да вървят напред по-бавно от обикновено, леко напрегнат ден за Скорпионите

Въпреки факта, че днешният ден днес е труден, сам по себе си той не носи никаква негативност и как ще премине зависи само от вас.

Овен – Добре е да изразходвате енергията си разумно и да не прекалявате с прекомерната активност. Ако днес сте на работа, внимавайте и избягвайте дискусии и спорове с бизнес партньори, колеги и /или клиенти.

Телец – Днес може да получите хубави комплименти, които ще ви накарат да се почувствате специални. В крайна сметка ще се уверите, че хората забелязват вашите качества и усилия и това ще ви насърчи да се стараете още повече.

Близнаци – Днешният ден ще бъде успешен предимно за тези, които знаят как да се съсредоточат върху най-важните неща, вместо да реагират на досадни дреболии. Общуването с любимия човек ще изисква от вас снизходителност, търпение и компромис.



Рак – Искате да обхванете с действията си толкова много неща наведнъж, че вашата енергия се разпилява в различни посоки и така се отдалечавате от целта си. За предпочитане е да вървите напред малко по-бавно.

Лъв – Днес ще клоните към праволинейно решаване на проблемите. Нежеланието да се съобразявате с мнението на другите може да доведе до сблъсък на интереси. Вечерта се опитайте да медитирате и да се отпуснете.

Дева – Денят носи позитивна енергия. Не позволявайте на никой да изтрие усмивката ви от лицето ви. Тайната на щастието е скрита в малките неща, които често не забелязвате. Огледайте се и пребройте колко много такива има около вас.



Везни – Днес най-вероятно няма да ви се занимава с нищо, ще изпълнявате задълженията си много по-бавно от обичайното и мислите ви често ще прелитат от едно място до друго. Бъдете внимателни, тъй като всеки си има своите мързеливи дни.

Скорпион – Денят не е лош, макар че може да е малко напрегнат. Бъдете внимателни в общуването. Взаимодействието с околната среда може да доведе до конфликт, ако не сте предпазливи. Не вземайте важни решения под въздействието на емоциите.

Стрелец –Днес може да почувствате понижена енергията си, но добрите аспекти, които получавате от планетата на любовта Венера, ще облекчат живота ви, особено в любовта и ще забележите, че привличате околните към себе си.



Козирог – Динамичното и конструктивно общуване ще направи лесно разбирателството с другите. Ще бъдете внимателни и грижовни към близките и семейството си, но въпреки това твърдо ще държите нещата да стават както искате вие.

Водолей – Нещата наоколо се движат с ускорено темпо, но вие останете спокойни и се наслаждавайте на всеки момент от живота си. В любовта положете максимални усилия и се стремете към това, което желаете.

Риби – Денят може да внесе нестабилност в отношенията. Не допускайте противоречията ви да доведат до сериозни проблеми. Преди да кажете или направите нещо, първо помислете как ще възприемат вашите думи и постъпки близките или партньора ви.

Четете още: Астролог посочи повратната дата през 2023 г., след която ще настъпят големи промени