Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Спокоен и релаксиращ ден за Телците, Козирозите ще бъдат изморени

Денят може да пробуди силите ви, проблемите могат да бъдат решени, ако подходите конструктивно към тях.

Овен – Днес може да берете плодовете на труда си. Денят обаче не е подходящ за започване на нови действия. Имате необходимите ресурси и подкрепа, за да се справите с всичко. Ако ви е трудно да се организирате на работа, потърсите помощта на колега. Не се срамувайте и оставете гордостта настрана.

Телец – Един спокоен и релаксиращ ден за вас, защото в професионален план нещата са се уталожили, а вашият любим човек ви дава цялата си подкрепа. Към вечерта може да се случат различни изненади, които ще успеят да ви развълнуват.

Близнаци – Очертава се труден и уморителен ден за мнозина, защото ще ви възложат нови проекти в работата. Дори да ви изглежда невъзможно да завършите започнатото, вие успявате блестящо да се справите, но за сметка на личното си време.



Рак – Изборите, които сега може да правите и ви се струват незначителни, могат да се окажат с дългосрочни последици. Бъдете по-комуникативни и отворени към нови идеи. Време е да се доверите на собствените си сили.

Лъв – Може да бъдете приятно изненадани от някои събития. В професионален план сте достигнали в много напреднал етап благодарение на усилията, които сте положили във времето. Подходящо време да укрепите любовния си живот.

Дева – Много е важно да се съхраните емоционалната стабилност, за която толкова копнеете. Излизайте по-често и общувайте. Не се колебайте да се отворите към любимите си хора. Период, благоприятен за нови връзки, но и за укрепване на старите.



Везни – За вас вътрешният мир и спокойствие са много важни. Това е и причината да предпочитате да стоите далеч от конфликти на интереси или да влизате в разгорещени дискусии. Дистанцираното отношение е добро, фокусирайте се изключително върху личните цели.

Скорпион – Днес може да се изкушите да опитате нови неща и да имате специални преживявания. Над вас доминира приливът на адреналин. Готови сте да експериментирате, но може да попаднете в непредвидени ситуации.

Стрелец – Приемайте всичко с повече вяра и оптимизъм, опитайте се да държите нещата под контрол. Ще се радвате на добро сътрудничество с колегите или членовете на семейството при решаване на всякакви проблеми.



Козирог – Денят може да го почувствате като изморителен. Разпределете времето си така, че съотношението между работно време и почивка да е пропорционално. Не си правете труда да молите за услуги. По-вероятно е да се натъкнете на отказ. Вашата задача е да се справите сами.

Водолей – Стремежът да бъдете перфектни изисква твърде много енергия. Разберете, че да бъдете себе си, ще ви донесе повече удовлетворение, отколкото да се опитвате да бъдете някой друг. Придържайте се към собствената си идентичност.

Риби – Днес ще имате възможност да свършите много неща. В даден момент може да се почувствате объркани, сякаш не знаете кой е най-добрият вариант за вас, ще ви е трудно да вземете решения. Обърнете внимание на детайлите, но не се увличайте по тях!

Четете още: Да, възможно е: Ето как да развиете ясновидски способности и да станете екстрасенс