Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телците да не се плашат от нов старт, напрежението при Девите ще изчезне

Подходящо е да се занимавате с актуални въпроси. Всички решения трябва да се обмислят и нищо не трябва да се прави импулсивно.

Овен – Денят може да бъде много продуктивен, ако знаете как да правите компромиси. Време е да се посветите на ангажиментите си извън работата. Ако отдавна не сте посещавали родители или други близки, днес ще бъде повече от подходящо.

Телец – Няма нужда да се страхувате, ако трябва да започнете отначало - всички начинания ще имат късмет, стига да знаете какво точно искате. Следобед не давайте обещания на никого - едва ли ще успеете да ги изпълните навреме.

Близнаци – Вие сте в епицентъра на събитията. В службата си просто бъдете по-организирани, изпълнявайте задълженията си, не участвайте в излишни разговори, спорове, клюки. Иначе добре си вършите работата.


Рак – Помогнете на колега, ако се нуждае от помощ, но иначе не позволявайте да ви използват. Ако чувствате, че напрежението е прекомерно, излезте малко на чист въздух или поне дишайте дълбоко няколко минути.

Лъв – Възможно е да се сблъскате с препятствия по пътя си. На мнозина им се струва, че не получавате подкрепата, която заслужавате, че тези, които очаквате да бъдат с вас, не са. Не го приемайте твърде лично днес.

Дева – На този ден ще сте сякаш по-малко загрижени за собствените си нужди и по-фокусирани върху нуждите на любимия човек или други близки. Ако през последните дни в отношенията е имало напрежение, сега може да изчезне.


Везни – Трудно ви е да споделите с другите това, което чувствате. Опитвате се да скриете истинското си настроение и ви се иска да останете сами. Всяка физическа активност, медитация и водни процедури ще помогнат за облекчаване на напрежението.

Скорпион – Днес вероятно ще сте малко под напрежение, защото ви се струва, че някой от близкото обкръжение игнорира чувствата ви. Усещате, че този човек е по-отдаден на себе си и проблемите си, отколкото на вас.

Стрелец – Вътрешните ви възприятия се пробуждат с пълна сила, което може да ви донесе нови и може би непознати досега усещания. Ще се почувствате изпълнени с енергия, но е необходимо да я използвате само за съзидателни цели. Нещата ще ви се получават лесно.


Козирог – Много е важно да балансирате чувствата си днес. Като контролирате и успокоявате емоциите си, ще ви е по-лесно да се справите с трудностите. Препоръчително е да общувате с близки хора и приятели. Разговорите с тях ще ви заредят с положителни емоции.

Водолей – Днес се чувствате по-уверени. Хората около вас ще усетят вашата положителна енергия. Вниманието ще е насочено към вас и може да се случи някой напълно непознат да се реши да ви каже колко сте привлекателни.

Риби – Вашето чувствително сърце иска да се грижи за всички около вас. Подкрепяте другите и сте внимателни и доброжелателни. Време е обаче да преосмислите приоритетите си. Погрижете се най-напред за себе си, а после за другите.

Четете още: Ето кои са най-късметлийските дни през юли