Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телците да не спорят с никого, Скорпионите да са по-търпеливи с околните

Всичко, от което се нуждаете в този ден, идва от само себе си, така че се опитайте да не разпилявате енергията си и да се натоварвате излишно – старайте се да осъзнаете какво се случва.

Овен – Импулсивността е тенденция през първата половина на деня, особено по отношение на комуникацията. Най-добре е да се стремите да избягвате да се хвърляте в нещо преждевременно. Лесно ще бъдат провокирани спорове.

Телец – Стремете се да използвате енергията на деня, за да сте продуктивни, а не да спорите или да се тревожите. Поставете си за цел да се освободите от негативните чувства, тъй като те не ви мотивират да подобрите живота си.

Близнаци – Звездното влияние може да ви накара да се почувствате малко неспокойни. Бързите действия може да не доведат до желаните резултати. Жадувате за промяна, но не знаете откъде да започнете.



Рак – През първата половина на деня, склонността към вземане на прибързани решения и пренебрегване на предпазните мерки е твърде голяма. Може би е по-добре да пестите енергията си, вместо да я разхищавате за различни неща.

Лъв – Тенденцията да правите прибързани заключения е голяма, но е по-добре да изчакате да видите как ще се развият нещата. Психическият стрес може временно да попречи на способността ви да мислите ясно.

Дева –Практическите въпроси, свързани с финансите и други, са изведени на преден план от Луната във Везни и ви подканва да организирате по-добре своя план за приходи и разходи, за да имате контрол над тях.



Везни – Вземането на твърде бързи решения днес вероятно не е във ваш интерес. Стремете се да се отпуснете, като опростите живота си и намалите очакванията си. Постарайте се да задоволите нуждата на ума си от стимулация.

Скорпион – Луната преминава през вашия слънчев дванадесети дом днес, сочейки нуждата от почивка и размисъл. Не проявявайте нетърпение към работата и другите. Може да е изкушаващо да пропускате стъпки или да правите прибързани заключения, но нито едно от двете не е препоръчително.

Стрелец – Днес е добър ден за представителите на вашия зодиакален знак и всъщност е изключително полезен по въпроси, свързани с вашите цели, вашата работа, обучение, духовни занимания. Възползвайте се.



Козирог – Ще имате положителен ден за въпроси, свързани с вашата кариера и като цяло с вашето професионално бъдеще днес и можете да го използвате, за да бъдете продуктивни на работа, да проведете дискусии, преговори.

Водолей – Когато Луната е в хармония с вашия знак, в друг въздушен знак като днес, това е доста благоприятно време за вас и може да имате благоприятни развития в професионален план, в учебни въпроси или в напредък на вашите планове.

Риби – Въпреки че ефирната Луна във Везни не е любима на вашия знак, тя предлага по-голяма стабилност. Психическото напрежение обаче може да ви подтикне към действие, което може да бъде градивно, ако се канализира добре.

Четете още: Най-влудяващите реакции на зодиите след раздяла