Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телците да пестят думи и жестове, Скорпионите да се погрижат за здравето си

Този ден е с негативна и тежка енергия. Това е период за изпитание на душата.

Овен – Днес се очаква сблъсък на противоречиви мнения. Хора от близкото ви обкръжение ще ви предизвикват в спорове на различни теми. Бъдете търпеливи и се старайте да не се опитвате да се налагате или да избухвате.

Телец – Днес бъдете пестеливи в думите и жестовете. Някои може да изтълкуват погрешно вашите добри намерения. Зад думите или жестовете на благодарност на някои хора се крият дребни интереси и скрити намерения.

Близнаци – Днес е добър ден за вас, защото имате шансове да се занимавате с личните си интереси. През втората част на деня се очертават благоприятни моменти и се опитайте да разберете скрития смисъл на събитията, в които сте въвлечени.



Рак – Някъде на заден план от живота се спотайват разочарования, които във всеки един момент могат да излязат наяве пред всички. Бъдете смирени, реалисти и избягвайте химерите! Правилното управление на всички ваши взаимоотношения зависи само от вас.

Лъв – Днес няма да можете да намерите решението на проблем и ще се чувствате сякаш губите контрол. Това изобщо не е вярно. Истината е, че в момента отговорите са скрити от вас, но скоро ще ги намерите, имайте търпение.

Дева – Може да възникнат нови професионални задачи и да се наложи да работите повече. Близки хора може да ви досаждат с капризите си. Здравето е уязвимо и старо състояние може внезапно да се повтори.



Везни –Откъснете се от ежедневието и насочете вниманието си към личните си планове. Душата ви има нужда от мир, добри думи и съвети. Ще бъдете привлечени от някои хора по начин, който е трудно да се обясни с думи.

Скорпион –Астралното влияние ви дава сила, желание за промяна и възможности за започване на нови лични проекти. Преди всичко се погрижете за здравето си. И душата, и тялото ви са напрегнати и се нуждаят, от една страна, от подкрепата на близките, а от друга страна от вашите грижи.

Стрелец –Много е важно да имате до себе си човек, който знае как да разсее съмненията и страховете ви, когато имате най-голяма нужда. Мислете повече за здравето си. Избягвайте стресови ситуации и се грижете за себе си.



Козирог –Днес ще бъдете като бомба със закъснител, която може да избухне всеки момент. Спрете да събирате всичко в себе си, започнете да говорите за проблемите, чувствата и мислите, които ви минават през главата. Успокойте душата си пред човек, на когото имате доверие.

Водолей –Чувствате се несигурни и ви е трудно да правите планове. Не се притеснявайте, най-добрите възможности ще възникнат за вас, ако действате спонтанно. Те няма да дойдат на места, където обикновено ги търсите, а на места, които не сте очаквали.

Риби –Светът няма нищо общо с вас, но вие с него - да. Премоделирайте начина си на съществуване и общуване. Вие сте своят най-добър приятел, партньор, поддръжник, но и истински враг. Дайте шанс на интуицията си, когато вземате решения.

Четете още: 3 зодии, които предпочитат секса без обвързване