Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везните да бъдат по-търпеливи, Рибите може да възстановят семейните си отношения

Концентрацията на внимание днес е минимална и рискът от грешки се увеличава. Ето защо във всичко трябва да бъдете изключително внимателни.

Овен –Пазете се от фалшиви заключения за нещо, което вашият партньор може да изкаже и да стане недоразумение. Уверете се, че избягвате кавгите помежду си, които ще усложнят връзката поради силното раздразнение и егоизъм, които могат да съществуват между вас.

Телец – Възможно е да има някакво недоразумение между вас и вашия партньор. Поради това можете да се забъркате в спор, който, ако не контролирате гневните си чувства, може да прерасне в битка. Междувременно може просто да сте разбрали погрешно дума или акцент. Успокойте се!

Близнаци – Не позволявайте на външни фактори да влияят на отношенията ви. Емоционалните възходи и падения водят до напрежение, което няма да ви помогне. За вас е важно да чувствате стабилност с човека до вас, тъй като това ви помага да издигнете самочувствието си.

Рак – Днес ще имате възможност да изразите всякакви нужди пред партньора си, но би било добре да сте конкретни и ясни, защото може да възникнат недоразумения, които да усложнят отношенията ви.



Лъв – Денят насочва вниманието ви предимно към приятелските отношения. Днес се отваря нова страница по отношение на отношенията с най-близкото ви обкръжение и ви се дава възможност да установите нов път с важни за вас хора.

Дева – Любовта може да се възроди между вас и вашия партньор. Огънят, който сте мислили, че е изчезнал, може да пламне отново. Нужни са само малко усилия. Пригответе добра вечеря и както трябва: свещи, цветя, музика, вино.



Везни – Бъдете по-търпеливи: днес може да съжалявате за твърде бързо взетите си решения. Днес се спрете на въпросите. В търсене на отговори попитайте приятели или познати хора, на които се доверявате за съвет.

Скорпион – Може да се появи нова работа за вършене. Добре е всичко, което не е належащо и може да почака, да бъде отложено. Може би нещата са се объркали малко с любовта: би било добре да изясните какво всъщност искате. Първо разбира се пред себе си.

Стрелец – Денят е страхотен, но не бързайте да преминавате от една дейност в друга. Не можете да направите всичко наведнъж. Днес ще се засили химията между вас и някой, когото познавате от дълго време.



Козирог – Отношенията ви с партньора ви са много хармонични, имате наистина дълбока емоционална връзка. Но напоследък пренебрегвате приятелството помежду си. И така, колкото и да се обичате, животът може да стане скучен... Направете нещо по въпроса!

Водолей – Напрежението, което преобладава с хора от вашата по-широка приятелска или семейна среда, няма да ви помогне да общувате по най-добрия възможен начин. Необходимо е да избягвате важни разговори, които могат да изиграят негативна роля във вашите взаимоотношения.

Риби – Денят дава възможност за възстановяване на семейните отношения. Можете лесно да изразите силната за вас в този момент нужда от нежност и сигурност. Ако сте необвързани, възможни са нови запознанства, които може да предизвикат интереса ви, но настроението ви не е много добро и това може да ви попречи.

Четете още: Предсказанията на Едгар Кейси за Трета световна война