Автор
Теодор Муховски

3 съставки в кафето потискат апетита и водят до отслабване

Може ли кафето да ви помогне да отслабнете? Отговорът на този въпрос е положителен.

Многобройни изследвания показват, че кафето в точните количества има благоприятен ефект върху нашето здраве: намалява стреса, подобрява кръвообращението и съдържа антиоксиданти.

Оказва се, че тази вкусна и стимулираща напитка може да стане и съюзник в борбата за стройна фигура. (Разбира се, не трябва да забравяме за физическата активност и правилното хранене).

Как да накараме кафето да придобие "магически" свойства? Всичко, което трябва да направите, е да добавите към него проста смес - състояща се само от три общодостъпни съставки.

Диетолог и фитнес инструктор сподели начина за това.

Трябва да комбинирате ароматна инфузия с малко мед, кокосово масло и канела. Благодарение на това ще стане то става много по-вкусно и най-важното - по-здравословно. Тази смес наистина върши чудеса. Тя променя вкуса на кафето!

Диетологът ви съветва да приготвите здравословна смес, като комбинирате следните съставки. Сместа може да се съхранява в хладилник - добавяме към "черното", когато ни се прииска. Треньорът подчертава, че това е чудесен начин за задоволяване на събудения апетит и зареждане с енергия.



Какви съставки са ви необходими:

- 1/2 чаша мед;
- 3/4 чаша кокосово масло;
- чаена лъжичка канела.

Изброените съставки трябва да се смесят заедно. Полезната за здравето смес се добавя към кафето, когато изстине малко. Една чаена лъжичка от продукта е достатъчна, за да обогати вкуса на ароматна напитка.

Четете още: 4 прости правила за ефективно и дълготрайно отслабване