Екатерина Андреева е модел от Новосибирск, която шокира феновете си с невъобразимо слабата си фигура и неестественото си кукленско лице. На страницата си в Instagram младата блогърка публикува стряскащи снимки и разбуни духовете на последователите си.



Малко след като Екатерина постъпила на работа в агенция за модели, започнала катастрофално да губи килограмите си.

Оттогава досега потребителите умуват какво може да е предизвикало рязката промяна във външността ѝ. Според някои момичето е станало вегетарианка. Други пък смятат, че младата жена е залитнала към употребата на забранени упойващи вещества.



Трети обаче са категорични, че Андреева е станала жертва на анорексията. На съветите им да се подложи на лечение, тя отговаря, че никога не се е чувствала по-добре в кожата си, откогато и да било.

Самата манекенка не коментира хранителния си режим. Споделя, че се харесва такава, каквато е и че изобщо няма намерение да наддава на тегло.



На обвиненията от страна на абонатите ѝ, че е подложила на пластични операции носа, устните и гърдите си, манекенката отговаря с категорично „Не“.

Докато някои от коментарите са доста злостни, други са изпълнени със загриженост към здравето на момичето. Ето как звучат част от тях: „Мисля, че май ѝ се стискат парите за лечение“, „Тя, казват, сама си прави фотошоп, затова изглежда толкова слаба“, „Някой да я нахрани“, „Момичето има добро тяло, коремът ѝ е наред, ясно е, че прави упражнения и поддържа себе си във форма“.

____

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.