Ребъл Уилсън издаде точно колко калории е приемала на ден, за да отслабне с 30 кг

Ребъл Уилсън определено успя да възхити света в тази толкова смутна 2020 година. Актрисата показа, че от симпатична дебеланка може да се превърне в секси парче, стига да реши. Тя се раздели с почти 30 кг и накара мнозина да я погледнат с други очи.

Ребъл споделя, че в момента е достигнала мечтаното от нея тегло, което оттук нататък ще се старае да поддържа. А как е успяла да се раздели с толкова много килограми - тайната е в дневния прием на калориите. Тя признава, че преди е поглъщала повече от 3000 на ден. В последния си лайв в Инстаграм обаче споделя точно колко е приемала по време на строгия си хранителен режим за отслабване.

View post on Instagram
 

Актрисата отбелязва, че дневният прием на калории много зависи от телосложението на човек и характерните особености на организма. В нейния случай тя трябва да се стреми да не поглъща повече от 1500 калории на ден, за да отслабне. Но след като вече е постигнал килограмите, към които се е стремяла до момента (75), вече може да си позволи до приема до 2000/2500 калории дневно, за да поддържа резултата. Освен това тя не спира да тренира, което също ѝ помага да бъде по-слаба. Ребъл споделя още, че набляга на протеините и често хапва пиле за обяд или вечеря.

Холивудската чаровница издава и че обмисля да замрази яйцеклетки, тъй като би искала да има семейство скоро. Това е и една от причините тя да започне да води по-здравословен начин на живот.

View post on Instagram
 

Четете още: Тайната на изумителното отслабване на Ребъл Уилсън

През декември раздаваме страхотни награди, за да спечелите, кликнете тук