Автор
Веселина Петрова

Мелания Тръмп - далеч от Белия дом, но все така прелестна!

Мелания Тръмп днес има рожден ден. Става на 52. Г-жа Тръмп няма висше образование. Невероятно, но факт.

Родена е в Словения. От детството си знае сръбски и немски. На 16 влиза в университета в Любляна – специалност архитектура и дизайн. Но още в първи курс се запознава с фотографа Стан Ерко. И започва кариерата й на модел. Образованието е забравено.

Мелания се мести в Париж, където научава френски. През 1996 г. отново сменя местоживеенето – отива в Ню Йорк. И научава английски.

View post on Instagram
 

Мелания е единствената Първа дама, снимала се гола. Три години преди да срещне Доналд, през 1996-а, тя се снима за списание Max. Тогава е на 25. В откровената фотосесия Мелания лежи гола на диван със скандинавския модел Ема Ериксън...

Смята, че основният недостатък на мъжа до нея е пристрастеността му към Twitter... Дори като президент Доналд не променя любовта си към социалните мрежи.

„Често не съм съгласна с това, което той публикува. Но това си е негова работа“, лаконична е съпругата му.

Сега, когато не са в Белия дом, със сигурност е по-щастлива!

View post on Instagram
 

Тя умее да „спасява положението“. Неведнъж нейната правилна реакция е спасявала Доналд и е връщала доверието на хората. Тя се справя блестящо. И не се оплаква.

View post on Instagram
 

Мелания поддържа добра форма, въпреки че отдавна не е модел. Денят ѝ започва с богата на фибри закуска - овесени ядки и смути. През целия ден приема плодове, богати на антиоксиданти. Подобно на съпруга си обаче, и г-жа Тръмп признава, че обича да пие кола без захар. Обичайно за обяд и вечеря яде пилешко месо, но често похапва и бургери с картофки.