Автор
Люблена Папазова

Защо е толкова слаба Ивон от "Съни бийч"?

Много жени биха завидели на перфектната визия на звездата от „Съни бийч“ Евелин Костова, но самата тя вече не харесва тялото си. Брюнетката, която играе отраканата Ивон в новия сезон на комедийния сериал по bTV, е разочарована от физическите промени, които е донесла бременността с първото й дете. Вместо с излишни килограми сред раждането на дъщеря й Ивайла, Евелин се бори с поднормено тегло.



„Умората и недоспиването оказаха влияние на външния ми вид. Нямах проблем с качените килограми, а по-скоро с недостатъчно тегло. Не мога да върна теглото си отпреди, защото постоянно тичам след Ивайла, не се спирам на едно място. Тук идва и моментът, в който ме питат защо съм толкова слаба и се безпокоят ненужно за килограмите ми“, казва Евелин, която явно е критикувана от близките си заради промените във външния й вид. Въпреки че се храни редовно и стабилно, засега тя не успява да се сдобие с по-апетитни форми.

View post on Instagram
 

Освен в живота, красивата брюнетка е майка и в „Съни бийч“, но на момченце. Още в първите епизоди от новия сезон стана ясно, че героят на Бойко Кръстанов се представя за баща на детето и се грижи за него, но биологичният родител е самоувереният и арогантен хотелиер Никола (Явор Бахаров).

В следващите епизоди ще стане ясно как той ще се възползва от тази сложна ситуация, за да извлече максимална полза за себе си.