Защо е толкова слаба Ивон от "Съни бийч"?

10 май 2022 | 13:56
5035
0
личен архив и инстаграм
0

Много жени биха завидели на перфектната визия на звездата от „Съни бийч“ Евелин Костова, но самата тя вече не харесва тялото си. Брюнетката, която играе отраканата Ивон в новия сезон на комедийния сериал по bTV, е разочарована от физическите промени, които е донесла бременността с първото й дете. Вместо с излишни килограми сред раждането на дъщеря й Ивайла, Евелин се бори с поднормено тегло.„Умората и недоспиването оказаха влияние на външния ми вид. Нямах проблем с качените килограми, а по-скоро с недостатъчно тегло. Не мога да върна теглото си отпреди, защото постоянно тичам след Ивайла, не се спирам на едно място. Тук идва и моментът, в който ме питат защо съм толкова слаба и се безпокоят ненужно за килограмите ми“, казва Евелин, която явно е критикувана от близките си заради промените във външния й вид. Въпреки че се храни редовно и стабилно, засега тя не успява да се сдобие с по-апетитни форми.
 

Освен в живота, красивата брюнетка е майка и в „Съни бийч“, но на момченце. Още в първите епизоди от новия сезон стана ясно, че героят на Бойко Кръстанов се представя за баща на детето и се грижи за него, но биологичният родител е самоувереният и арогантен хотелиер Никола (Явор Бахаров).

В следващите епизоди ще стане ясно как той ще се възползва от тази сложна ситуация, за да извлече максимална полза за себе си.

Още по темата

Коментари

Добави Коментар