Христо Шопов спаси изхвърлено в гората сляпо куче - то ще прогледне

07 март 2023 | 16:08
2343
2
Снимки: Instagram
2

Сляпо куче, изхвърлено в гората край Батак, бе намерено и спасено от жена на име Христина Петрова. Тя се е грижела за него и го е хранила в продължение на седмица.

“Кученцето беше доста отпаднало и силно изнемощяло. То е гладувало дълго време, но в рамките на няколко дни успя да се стабилизира”, сподели д-р Янко Тодоров, предаде bTV. 

 

Четириногото, което е на 2 години, ще бъде закарано от Пловдив до Бургас в хотел за бездомни кучета от актьорът Христо Шопов.


“Имам две кучета - едното е прибрано от улицата. Куче Хриси е много добро, чудя се защо някой може да го захвърли. То ще бъде прегледано в Бургас и от офталмолог”, каза Шопов.Според д-р Тодоров за животинката им шанс да възстанови зрението си.

Вижте цялата публикация на Владина Цекова, в която се разказва историята на кучето Хриси и как Христо Шопов става безценна част от нея:

 

Четете още: Опитен ветеринар: 5-те най-добри и най-лоши породи кучета


Още по темата

Коментари

2 Ss
  08 март 2023 | 08:51 отговор
 

Da ste ziv i zdrav ce spasihte kuceto boze kakvi zestoki hora ima njamat sarce no bog ste gi nakaze deto macat zivotni

 
1 Браво!
  07 март 2023 | 20:29 отговор
 

Нека Бог дари Вас лично и цялото Ви семейство с цялото щастие на света! И дано нещастното животинче, което сте спасили, Ви донесе късмет! Много често така се случва!

 

Добави Коментар