5 бюти трика, които ще накарат всеки мъж да се влюби във вас

Момичета, да си го кажем честно - независимо колко красота ни е дадена от природата, ние винаги се вглъбяваме в недостатъците си. А това е най-сигурният начин да не излъчваме самочувствие и увереност. И понякога фокусирането и прекаленото прикриване на несъвършенствата ни се оказва пречка да бъдем щастливи и харесвани. Затова днес решихме да ви издадем 5 уникални трика за красота, които ще ви накарат да се влюбите в себе си и да бъдете онази самоуверена жена, по която всеки мъж би си загубил ума. Да започваме:

За неустоими устни:

Ако имате по-сухи устни и също така бихте искали да им придадете малко повече обем, има много лесен начин да го направите. Просто нанесете някакво масло (без значение дали етерично или растително) върху четка за зъби и започнете внимателно да масажирате устните си. Можете да използвате и скраб по същия начин, но след като го изплакнете, не забравяйте да нанесете масло или балсам, който да навлажни устните ви.

За съвършени мигли без зацапване от спирала около очите:

Много често се случва да се изцапаме със спирала в областта около очите, особено ако не сме използвали водоустойчива такава. Затова ви съветваме да си закупите спирала, която е водоустойчива и да нанасяте от нея само върху връхчетата на миглите.

Ако искате очите ви да изглеждат по-големи:

Ключът е в спиралата. Съветваме ви да замените черната спирала с кафява, лилава или синя. Тези цветове ще създадат илюзията, че очите ви са още по-големи. Черният цвят затваря окото.

За свеж вид през лятото:

Ако през студените месеци можем да си позволим да сложим повече грим, то през лятото със сигурност е желателно да ограничим количеството и да позволим на слънцето да погали кожата на лицето ни. Не забравяйте винаги преди излизане да сложите слънцезащитен крем, а когато искате да постигнете по-атрактивна визия - просто изравнете тена на кожата с малко количество фон дьо тен и заложете на ярки сенки за очи.

Черешката на тортата - устните и скулите:

В случай, че решите да използвате руж и червило, трябва да внимавате и двете да са в един цвят. Също така може да прибегнете до хитър трик - да използвате червилото и като руж. Просто нанесете малко количество върху пръста си и с него очертайте скулите. Ефектът ще е страхотен!

Четете още: Тайните на Елизабет Хърли за перфектна кожа