6 топ тенденции с цветя в маникюра тази пролет (Снимки)

18 март 2023 | 00:45
1359
0
Снимки: Pixabay, Instagram
0

По-ярки цветове на ноктите, красиви флорални мотиви, ретро акценти и свежи текстури и покрития – вижте какви тенденции в маникюра ще ни залеят тази пролет и лято:

Пастелна жизнерадост


Ако сте влюбени в пастелните цветове, превърнете ноктите си в нежен и пъстър букет на мечтите с пастелни тонове и флорален дизайн. Пъстрите цветя върху пастелния мек фон създават неописуемо чувство на жизнерадост и пролетно вдъхновение. 

Малки маргаритки 

Особено очарователна и сладка тенденция, която ще допадне на всички, които си падат по минималистичния дизайн. Една или две малки маргаритки на всеки от ноктите, изрисувани върху неутрален розов цвят, ще създаде на притежателката им усещането за една вълнуваща и приказна пролет и вълшебно, романтично лято.


Люлякова нежност 


Особено актуален през топлите сезони тази година се очертава люляковият френски маникюр с изрисувани отгоре бели маргаритки. Акцентите от кристали създават изискано ретро усещане за елегантност и финес.

Златни перли с маргаритки 


Ако искате да постигнете по-артистичен и забележителен вид на маникюра си, оцветете го в тюркоазена основа. След това декорирайте с бели маргаритки и хромирани златни перли. Резултатът е впечатляващ.Хромирани цветя 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wendy (@mydumbnails)


Този тренд е същинска феерия и наслада за очите. Ще я постигнете, като към пастелната френска основа добавите хромирани флорални мотиви. Хромът придава особено живописно и бляскаво очарование на цветния букет върху ноктите ви.

Флорален ретро тапет 


Тук тъмната основа е ключов фактор за създаване на дълбочина на флоралното изображение върху него. Пъстрите цветя на тъмен фон придават на ноктите ни особена артистичност, съчетана с усещането за пролет и магия.

Четете още: Най-популярните пластични процедури по света


Коментари

Добави Коментар

Най-четени