Автор
Ева Григорова

Ето как е изглеждала красивата кралица на Йордания преди пластичните операции (снимки)

Бъдещата избраница на краля на Йордания Абдула II ибн Ал-Хюсеин не винаги е била жена с перфектно лице, малък нос и добре поддържани тъмни къдрици. В тази статия ще разберете през каква трансформация е трябвало да премине кралица Рания.

Рания ал-Ясин израства в Кувейт в палестинско семейство (баща ѝ е педиатър). Тя се запознава с йорданския принц Абдула, след като завършва Американския университет в Кайро, премества се в Йордания и работи за Apple и Citibank през януари 1993 г. Два месеца след първата им среща Абдула и Рания се сгодиха и се сключиха брак на 10 юни същата година.

Оказва се обаче, че булката не винаги е изглеждала така както на сватбата си. На студентски снимки можете да видите как изглежда тя преди ринопластиката, където е и с много по-светла коса, отколкото сега (въпреки че Рания все още прави изсветляване, но много по-деликатно).

Принц Абдула е най-големият син на крал Хюсеин от брака му с принцеса Муна, но не и бъдещият крал, тъй като през 60-те години на миналия век владетелят посочи брат си принц Хасан бин Талал за наследник на трона. Самата Рания каза, че никога не е очаквала да стане кралица.

Въпреки това Абдула стана наследник на трона на 25 януари 1999 г., а на 7 февруари същата година крал Хюсеин умира. На 22 март, след три месеца траур, новият крал Абдула обяви Рания за своя кралица. След това нейният стил се промени значително.

Днес Рания редовно се нарежда сред най-стилните и красиви кралските особи. Не забравяйте обаче, че тя измина дълъг път, променяйки своите черти, навици за красота и предпочитани силуети, за да достигне сегашната точка и да спечели световно признание като една от най-красивите и елегантни жени на нашето време.